Ajankohtaista

Eläinlääkäripäivien materiaalia sähköisesti osallistujien saatavilla

pe 9. joulukuuta 2016 15.57.00

Eläinlääkäripäivien 2016 liittyvää täydentävää materiaalia jaetaan soveltuvin osin Fennovetin kotisivujen dokumenttipankin kautta. Kaikkea tapahtuman luentomateriaalia ei siis ole dokumenttipankissa sähköisessä muodossa, vaan sinne lisätään esimerkiksi luentoesityksistä ne, joiden julkaisemiseen on luennoitsijalta nimenomainen lupa. Materiaalia lisätään dokumenttipankkiin todennäköisesti vuoden 2016 loppuun asti. Luentokokoelma julkaistaan ainakin toistaiseksi vain painetussa muodossa.

Päivien osallistujat ovat saaneet ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan dokumenttipankkiin. Dokumenttipankkiin kirjaudutaan Fennovetin kotisivuilla. Kirjautumislinkki on sivun oikeassa laidassa, lähes yläreunassa. Dokumenttipankin linkki ilmestyy sivujen yläreunan valikkoon kirjautumisen jälkeen. Käyttäjätunnukset Eläinlääkäripäivien dokumenttipankkiin ovat voimassa helmikuun 2017 loppuun asti.

Mikäli sinulla on ongelmia dokumenttipankin käyttämisessä, olethan yhteydessä Outi Hälliin (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710).

< Takaisin arkistoon