Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hei hoitaja - kerro meille, millaista koulutusta toivoisit, ja voita osallistumisoikeus Eläintenhoitajaseminaariin!

ma tammik. 22 23:59:00 2024

Fennovet järjestää koulutusta eläinlääkäreiden lisäksi myös hoitajille, ja tunnetuin hoitajille suunnattu tapahtumamme on Eläintenhoitajaseminaari, joka pidetään joka vuosi samanaikaisesti Eläinlääkäripäivien kanssa.

Hoitajan ammatti ja sitä kautta koulutustarpeet ovat viime vuosina kehittyneet ja muuttuneet huomattavasti, joten meitä kiinnostaa ajantasainen tieto siitä, millaista koulutusta te ammatissa toimivat haluaisitte. Toteutamme siis muutaman vuoden tauon jälkeen hoitajille kohdistetun suuren koulutuskyselyn, jossa kartoitetaan tietysti toivottuja aiheita mutta myös erilaisia toteutustapoja.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä, ja voit jakaa linkin myös kollegoille tai alalla toimiville kavereille!

Linkki kyselyyn >>

Koulutuskysely on auki 31.3.2024 saakka, ja siihen voi halutessaan vastata anonyymisti. Kuitenkin kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme osallistumisoikeuksia tämän vuoden Eläintenhoitajaseminaariin, voittajien oman valinnan mukaan joko torstaille 14.11.2024 tai perjantaille 15.11.2024. Arvonta suoritetaan kyselyn päättymisen jälkeen, ja voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Arvostamme suuresti käyttämääsi aikaa ja kiitämme kaikkia vastaajia jo etukäteen!

< Takaisin arkistoon
Uutiskirje