Näyttelyosasto

Osaston syvyys noudattaa pohjakartan korttelin syvyyttä. Jotta näyttely olisi turvallinen ja sen yleisilme olisi siisti ja yhdenmukainen, jokaisella osastolla tulee olla omat kiinteät seinärakenteet. Mainostelineet, verhot tms. eivät ole seininä hyväksyttäviä. Pienin osasto on 4 m2, katso kartasta mahdolliset poikkeukset.

Lue Suomen Messujen Rakennusohje ja Rakennustiedote (4.11.2019) Jos tilaat rakenteet omalta yhteistyökumppanilta, välitä tieto asianosaisille.

Lisämainostila ja erityisrakenteet on hyväksytettävä järjestäjällä. Ilman erillistä sopimusta rakenteita tai kalusteita ei voi sijoittaa osastopaikan ulkopuolelle. Vain tietyillä alueilla on mahdollista rakentaa korkeampia osastoja tai ripustaa mainosbanderolleja osastojen yläpuolelle.

Osastojen maksimikorkeus on 250 cm, ylimenevältä korkeudelta tai käytävän ylittävistä rakenteista veloitetaan lisätilamaksu 580 euroa + alv 24 %. Banderollipaikan hinta on 580 euroa + alv 24 % ja Suomen Messujen veloittama ripustusmaksu.

eMessukeskus -sivustolta näet Eläinlääkäripäiville kohdennetut Tuotteet ja palvelut (tapahtumakohtainen hinnasto avautuu toukokuussa). Tilauksia on mahdollista tehdä syksyllä, kun yrityksenne (laskutustiedot ja henkilö, joka on oiketettu tilaamaan) on ilmoitettu järjestäjän toimesta näytteilleasettajaksi Eläinlääkäripäiville.

Huom!

Osaston ulkopuolinen markkinointi ja esitteiden jako, sekä äänentoistolaitteiden käyttö osastolla on kielletty, ellei siitä ole sovittu järjestäjän kanssa etukäteen.

Eläinten tuominen näyttelyosastolle demoihin on mahdollista vain Siiven aulan alueella. Asiasta on sovittava järjestäjän kanssa osastopaikkaa valittaessa.

Uutiskirje