Eläinlääkärin kirjanpito

10.03.2019 - 10.03.2019
Paatsamasali, Yliopistollinen eläinsairaala

| Viikintie 49, 00790 Helsinki


Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ammatinharjoittajan kirjanpidosta. Kurssilla käsitellään eläinlääkärin kirjanpitoa perusteista ja käsitteistä lähtien ja jatkaen kirjanpidon käytännön toteutukseen. Kurssilla voidaan käsitellä myös kirjanpitoa sivuavia ammatinharjoittajan taloushallintaan liittyviä perusasioita.

Kohderyhmä:
Eläinlääketieteen opiskelijat (5. kurssi), jotka lähtevät ensimmäistä kertaa praktiikkaan sekä kirjanpidon perusteista kiinnostuneet eläinlääkärit.

Kouluttajat:
Anne Lehto ja Pirkko Nousiainen, Tilipalvelu Elli Oy

Järjestäjä:
Fennovet Oy Suomen Eläinlääkäriliiton toimeksiannosta. SELL ry vastaan huomattavasta osasta koulutuksen kustannuksia.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.2.2019.

Lisätietoja:
Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710

 

9.30                                     Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10.00                                   Eläinlääkärin kirjanpito

12.00                                   Lounas

13.00                                   Eläinlääkärin kirjanpito

14.00                                   Kahvi

14.30 – 16.00                       Eläinlääkärin kirjanpito

                                            Keskustelua ja kysymyksiä


Anne Lehto ja Pirkko Nousiainen, Tilipalvelu Elli Oy

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on 165 euroa. Muille hinta on 265 euroa. Eläinlääkäriliiton opiskelijajäsenille 5. kurssilaisten kohdalla kurssille osallistuminen on maksutonta kerran per päivä. Opiskelijoiden uusintaosallistuminen maksaa 60 euroa.

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje