Eläinlääkäripäivien näyttely

28.11.2018 - 30.11.2018
Messukeskus, kokoustamo

| Messuaukio 1, 00520 Helsinki


Näyttely on avoinna vieraille:
28.11. keskiviikkona klo 9.00–17.00, avajaisvieraille myös cocktailtilaisuuden aikana
29.11. torstaina klo 8.00–17.00
30.11. perjantaina klo 8.00–16.00

Ilmoittaudu ennakkoon, nopeutat rekisteröitymistä paikan päällä! Voit myös maksaa näyttelylipun etukäteen, hinta 20 € (sis.alv.).

Eläinlääkäripäivien, Apteekin eläinlääkintä -kurssin ja Eläintenhoitajaseminaarin kulkuluvilla pääsee tutustumaan myös näyttelyyn.
Eläinlääketieteen opiskelijoille pääsy näyttelyyn on maksuton. Muiden alojen opiskelijoille näyttelylippu on 10,00 € (sis. alv. 10 %). Näytäthän voimassa olevan opiskelijakorttisi ilmoittautumistiskillä.

HUOM! Osa näyttelystä on rajattu reseptilääkkeitä markkinoiville osastoille. Alueelle pääsevät henkilöt, joilla on oikeus määrätä tai toimittaa reseptilääkkeitä.

Messukeskuksen aluekartta

Näyttelykartta

Näytteilleasettajaluettelo

Kaikille avoimet lounasluennot

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje