Eläinten kivun hoitaminen -PERUUTETTU

22.08.2022 - 31.10.2022
Verkkokoulutus

KOULUTUS ON PERUUTETTU EIKÄ SITÄ ALOITETA 22.8.2022. Pahoittelumme!

Kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu kaikille eläinten kivun hoitamisesta kiinnostuneille.

Rajoitettu osallistujamäärä -mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Koulutuksen esittely:
Tämän verkkokoulutuksen tavoitteena on oppia eläinten kivun hoitamisesta. Pohdimme eläinten kivun hoitamisen tärkeyttä sekä monimuotoista kivun hoitamista. Keskustelemme kivun lääkehoidosta, erilaisista kipua lievittävistä lääkeaineista sekä monista erilaisista lääkkeettömistä tavoista lievittää kipua. Opimme myös, kuinka voimme hoitaa pitkään jatkuvaa kipua mahdollisimman turvallisesti. Lisäksi pohdimme, miten pitkään jatkuvasta kivusta kärsivän potilaan elämänlaatua on mahdollista parantaa. 

Verkkokoulutus on itsenäinen jatko-osa Eläinten kipu -verkkokoulutukselle. Voit osallistua Eläinten kivun hoitaminen -verkkokoulutukseen, vaikka et olisikaan osallistunut Eläinten kipu -verkkokoulutukseen. Jos kuitenkin haluat ensin perehtyä eläinten kipuun ja sen tunnistamiseen ja hankkia hyvät pohjatiedot saadaksesi kivun hoitamisen opiskelusta eniten irti, on Eläinten kipu -verkkokoulutukseen hankittavissa itsenäisen opiskelun oikeus. Jos kiinnostuit, lue lisää.

Koulutuksen rakenne:
Koulutus koostuu suoratoistona pidettävistä luennoista sekä oppimisympäristöstä löytyvistä oppimateriaaleista, oppimista tukevista kyselyistä ja keskusteluista sekä suoratoistetuista keskusteluhetkistä kouluttajan kanssa. Suoratoistetut osuudet on mahdollista katsoa oppimisympäristöstä tallenteena myöhemminkin koulutuksen aikana.

Verkkokoulutuksen kesto kouluttajan kanssa interaktiivisesti läpi käytynä on kuusi viikkoa. Voit käydä materiaalia lävitse omaan tahtiisi silloin kuin sinulle parhaiten sopii ja hypätä matkaan myös kesken kouluttajavetoisen kuuden viikon jakson (jos paikkoja vielä on) tai katsoa materiaalia myös tämä jälkeen. Verkko-oppimisalustan materiaalit ovat osallistujien käytettävissä 31.10.2022 asti.

Oppimateriaali on jaettu kolmeen teemaan:
1. Eläinten kivun hoitamisen periaatteet ja kivun lääkehoito
2. Eläinten kivun lääkkeetön hoitaminen
3. Pitkään jatkuneesta kivusta kärsivän potilaan elämänlaadun parantaminen

Pääsääntöisesti koulutuksen materiaali on suomeksi. Osa sisällöstä etenkin syventävän materiaalin kohdalla on englanninkielistä.

Koulutuskokonaisuus alkaa maanantaina 22.8.2022.

Kouluttajan kanssa käydään ensimmäisen teeman asioita lävitse viikolla 34 ja 35 (22.8.-4.9.). Viikoilla 36 ja 37 (5.9.-18.9.) keskitytään toiseen teemaan ja vastaavasti viikoilla 38 ja 39 (19.9.-2.10.) pohditaan kolmatta teemaa. Viikko 40 (3.-9.10.) on varattu yhteenvedolle ja yhteiselle kertaukselle.

Suoratoistetut luennot (Ann-Helena Hokkanen) pidetään teemoittain:

  • keskiviikkona 24.8. kello 17-19
  • keskiviikkona 7.9. kello 17-19
  • keskiviikkona 21.9. kello 17-19

Keskusteluhetket kouluttajan (Ann-Helena Hokkanen) kanssa järjestetään teemoittain:

  • keskiviikkona 31.8. kello 17-18
  • keskiviikkona 14.9. kello 17-18
  • keskiviikkona 5.10. kello 17-18

Lisäksi Tiina Kuusisto pitää puheenvuoron ja keskusteluhetken aiheesta "Jännittävän ja/tai pelkäävän koiran hoitaminen fysioterapeutin vastaanotolla":

  • tiistaina 13.9. kello 18.30-20.00

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Pääkouluttajana toimii ELT, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen Helsingin Yliopistosta.

”Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2007. Väitöskirjani vasikoiden nupoutuskivusta valmistui vuonna 2015 ja kesällä 2016 sain eurooppalaisen eläinlääkäreiden erikoistumistutkinnon eläinten hyvinvoinnin, etiikan ja lain alalta. Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat vasikoiden ja varsojen alkuhoito ja hyvinvointi sekä nautojen ja hevosten kipu.

Työskentelen maatalousyrittäjänä perheemme lypsykarjatilalla ja meillä on kaksi pientä lasta, Saku ja Asta. Lisäksi tutkin nuorten vasikoiden kipua Helsingin yliopistossa ja opiskelen kolmatta vuotta kivun hoitamista Edinburghin yliopiston lääketieteellisessä koulutusohjelmassa."

 

Lääkkeen suun kautta antamisen käytännön vinkeistä ja koiran omaehtoisen käsittelyn aiheista vastaa fysioterapeutti (AMK), eläinfysioterapiaan erikoistunut, Fear Free -sertifioitu Tiina Kuusisto FysioMuuvi yrityksestä.

145 euroa (sis. alv. 24 %)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje