Hevoseläinlääkäri luennoi: Tamman tiineytys PERUUTETTU

15.04.2021 - 15.04.2021
Webinaari

Webinaari on peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

Kohderyhmä:
Hevostenomistajat ja -kasvattajat, hoitajat ja tallin- ja siittolanpitäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet

Luennoitsija:
ELT, Dip. ECAR, Maria Kareskoski, Eläinlääketieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto        

Webinaarin kesto on noin kaksi tuntia.               

Tule kuulemaan asiantuntijaeläinlääkärin luentoja tamman kiimakierrosta, kiimahäiriöistä, siementämisestä ja alkutiineyden ongelmista. Pääset myös kysymään luennoitsijalta Q&A -toiminnon kautta webinaarin aikana.

 

Webinaari on osallistumisoikeuden ostaneiden katsottavissa tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.
Webinaari toteutetaan ZOOM-sovelluksen avulla. Lue tarvittaessa ohjeet Zoomin käyttöön. Saat automaattisen vahvistusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi muutama minuutti ilmoittautumisen jälkeen. Jos viesti ei saavu, tarkista roskaposti ennen kuin otat yhteyttä.

Koulutuksen järjestää Suomen Eläinlääkäriliitto ry:n omistama koulutusyhtiö Fennovet Oy.

Luento on ensimmäinen osa tammaan ja varsaan keskittyvää Hevoseläinlääkäri luennoi -webinaarisarjaa.
Muut osat:
II osa torstai 22.4.2021 kello 17, Tiine tamma, Jonna Jokisalo
III osa torstai 29.4.2021 kello 17, Vastasyntynyt varsa, Jonna Jokisalo

17.00              Webinaarin avaus

17.05              Tamman kiimakierto ja kiimahäiriöt

18.05              Tauko

18.15              Tamman siemennys ja alkutiineyden ongelmat

19.00 -19.15   Keskustelua ja webinaarin päätös


ELT, Dip. ECAR, Maria Kareskoski, Eläinlääketieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto   

Webinaarin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24 %) ilmoittauduttaessa viimeistään 8.4.2021 ja 55 euroa (sis. alv. 24 %) alkaen 9.4.2021. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksutapoina ovat verkkopankit, MobilePay, Visa, Mastercard ja American Express.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje