Hevosten ortopedinen ultraääni -SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

12.12.2020 - 12.12.2020
Tampereen hevosklinikka

| Mikkolantie 62, 33420 Tampere


Kohderyhmä: perustasoinen kurssi sopii kaikille aloitteleville tai kertausta ja perustaitojen vahvistusta haluaville, työssään hevosia hoitaville eläinlääkäreille

Tällä kurssilla käydään läpi ortopedisen ultraäänitutkimuksen perusteet luennoilla ja lisäksi osallistujat harjoittelevat käytännön taitoja potilashevosilla. Kurssi keskittyy koukistajajänteiden ja hankositeen ultraäänidiagnostiikkaan. Opit tekemään tutkimuksen huolellisesti ja tunnistamaan tavallisimmat löydökset sekä tiedostamaan virhetulkinnan mahdollisuudet. Kuulet myös jännevammojen hoitovaihtoehdoista.

Lisätietoja antaa: koulutussuunnittelija Marianne Haavisto, marianne.haavisto@fennovet.fi, 0447130433.

 

Kurssilla mukana:

           

Ohjelma on alustava, ja voi vielä muuttua!


8.30 – 9.00    Ilmoittautuminen/kahvi

9.00 – 9.15    Kurssin esittely
                       Kimmo Elfving

9.15 – 9.35    Hevosen ortopedinen UÄ-tutkimus - ultraäänitutkimuksen suorittaminen käytännössä
                       Tanja Pehkonen

9.35 – 10.20    Koukistajajänteiden ja hankositeen anatomia ja UÄ-tutkimus
                         Mari Vettenranta

10.20 – 10.25    Keskustelua/kysymyksiä

10.25 – 10.35    Tauko

10.35 – 12.05    Tavallisimmat ultraäänilöydökset ja virhetulkintamahdollisuudet
                           Potilastapauksia

                            Kimmo Elfving ja Mari Vettenranta

12.05 – 12.10    Keskustelua/ kysymyksiä

12.10 – 13.00    Lounas

13.00 – 16.15    Ultraäänitutkimusharjoituksia ryhmissä (välissä kahvitauko)

16.15 – 16.30    Jänne- ja hankosidevammojen hoitovaihtoehdot
                           Meeri Rantanen

16.30 – 17.00    Uä-visan purku ja kurssin päätös
                            Kimmo Elfving

ELL Kimmo Elfving, Tampereen Hevosklinikka Oy

Hevossairauksien erikoiseläinkääkäri, ELL Mari Vettenranta  MVET Oy

ELL Tanja Pehkonen Tampereen Hevosklinikka Oy

ELL Meeri Rantanen Tampereen Hevosklinikka Oy

Lisätietoja tulossa pian!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje