Johtamiskoulutus eläinlääkäreille, moduuli 1

12.09.2019 - 13.09.2019
Hotelli Rantapuisto

| Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki


Käytännön läheinen ohjelma, joka soveltuu yhtä lailla yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla toimiville. Valmennusohjelma antaa työkaluja käytännön johtamistyöhön ja oman työyhteisön kehittämiseen ja huipputiimin rakentamiseen. Johtaminen perustuu oman toiminnan ja johtamisen vaikuttimien tuntemiseen

Kokonaisuus rakentuu kolmen moduulin sekä ennakko- ja välitehtävien varaan. Itse valmennuspäivät toteutetaan pitkälti yhteistoiminnallisen oppimisen kautta hyödyntäen erilaisia malleja, viitekehyksiä ja työkaluja. Moduulien välissä osallistujat tutustuvat johtamisen kirjallisuuteen, reflektoivat omaa esimiestyötään sekä ratkovat johtamisen haasteita.

Valmennuskokonaisuuden lopullinen sisältö rakentuu osallistujien omien tarpeiden ja haasteiden mukaan. Ohjelma soveltuu erityisesti esimieskokemusta jo omaaville, mutta myös esimiestehtäviin siirtyvä henkilö hyötyy valmennuksesta.

HUOM!
Osallistujan tulee osallistua kaikkiin kolmeen koulutusmoduuliin (12.-13.9. ja 28.-29.11.2019 sekä 14.2.2020) ja sitoutua ennakko- ja välitehtäviin.
Rajoitettu osallistujamäärä. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat etusijalla koulutukseen.
Ilmoittautuminen kaikkiin kolmeen moduuliin tapahtuu yhdellä kertaa moduulin 1 tapahtuman kautta.

Suomen Eläinlääkäriliitto ry tukee jäsentensä osallistumista koulutukseen!

Osallistujille on varattu avoin majoituskiintiö Hotelli Rantapuistosta.
-1 hh 119 euroa/vrk, 2 hh 129 euroa/vrk
- Asiakkaat varaavat itse huoneensa suoraan hotellin nettisivuilta www.rantapuisto.fi
- Varauksen takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot (numero ja voimassaoloaika)
- Varaukset tulee tehdä 05.09.2019 mennessä. Tarjoushinta ei ole voimassa tämän päivämäärän jälkeen, vaan varaukset tehdään päivän parhaalla hinnalla.
- Varattaessa varaustunnus FENNOVET tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään.
Huoneisiin sisään kirjautuminen klo 15:00 alkaen ja uloskirjautuminen klo 12:00 mennessä lähtöpäivänä. Vastaanottomme on avoinna klo 7.00-00.30.

Kouluttaja:                       
Pekko Nieminen, Ave Group Oy

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710)

Moduuli 1: Johtamisen perusta
12.-13.9.2019
 

Ennen moduulia:
Osallistuja tekee oman toiminnan kuvauksen lisäksi EverythingDISC-työkaluun perustuvan oman johtamisen arvioinnin, joka sisältää oman toimintatyylin lisäksi erinomaisen johtamistyöskentelyn osa-alueet.
 

Ohjelma

Torstai 12.9.
Kello 10.00 -17.30

Itsetuntemus
Erinomaisen johtamisen viitekehys
Työyhteisön yhteinen pelikenttä
Erilaisuus työyhteisön voimavarana

Lounas kello 12.30
Iltapäiväkahvi kello 15.00
Muut tauot tilanteen mukaan

Perjantai 13.9.
Kello 8.30 – 15.00

Huipputiimin rakentaminen
Oman toiminnan kehittäminen
Kehittymissuunnitelman laatiminen

Lounas kello 11.30
Iltapäiväkahvit kello 13.30
Muut tauot tilanteen mukaan


Pekko Nieminen
Partner, Ave Group Oy

Palveluksessasi jos uskot, että organisaation kulttuuri on toimintasi merkittävin kilpailuetu.

Olen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva henkilö ja omaan energisen ja innostavan tavan haastaa ja kehittää. Olen käytännönläheinen toimija ja haluan päästä asioiden ytimeen ja ymmärtää miksi asioita tehdään ja mihin niillä pyritään. Olennaisen kokonaisuuden hahmottaminen on vahvuuteni. En usko sattumiin vaan kehittyminen ja menestys tulee itsensä likoon laittamisen ja määrätietoisen tekemisen seurauksena. Usein haastavinta on luopua omista uskomuksistaan ja vanhoista, hyvistäkin, käytänteistä. Itseäni inspiroi ja motivoi ihmisten ja organisaatioiden eteenpäin vieminen.

Ennen nykyistä organisaatioiden kehittämisen uraa työskentelin 10 vuoden ajan kansainvälisissä tehtävissä. Sain olla muun muassa perustamassa uusia liiketoimintoja ja ulkomaisia tytäryhtiöitä. Koulutukseni on konetekniikan DI. Diplomityöni tein kuitenkin Työpsykologian ja johtamisen laitokselle palkitsemisjärjestelmistä. Työn ohessa olen hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden sekä Näyttötutkintomestari ja Hyväksytty hallitusjäsen -tutkinnot.

Organisaatioiden, osaamisen ja henkilöstön kehittämistä olen tehnyt vuodesta 2009 kaikilla organisaation tasoilla. Olen ollut luomassa lukuisia yritysvalmennuskokonaisuuksia sekä toiminut useita vuosia tutkintovastaavana johtamisen-, yritysjohtamisen ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnoissa. Minulla on ollut etuoikeus toimia satojen erilaisten organisaatioiden ja tuhansien ihmisten kanssa kymmenissä eri maissa ja kulttuureissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Jokaisen kohtaamisen, tilanteen ja kysymyksen myötä olen huomannut, kuinka paljon itselläni on vielä opittavaa.

Akut latautuvat amerikkalaisen vaimoni ja kuuden lapsemme kanssa. Löytyypä kotoa lisäksi muutama lammas juuri syntyneiden karitsoiden kera, kaneja ja kissa. Harrastuksiani on remontointi ja liikunta. Yöpöydältäni löytyy aina kirjoja. Elämän arvoni voi tiivistää ytimekkäästi: koti, usko ja isänmaa. 

 

 

SELL ry:n jäsenten hinta on 795 euroa sisältäen kolme koulutusmoduulia sekä ennakko- ja välitehtävät ilmoittauduttaessa viimeistään 31.7. Hinta ilmoittauduttaessa 1.-12.8. on 895 euroa.

Ei jäsenten hinta on 1 500/ 1 700 euroa ilmoittautumisajan mukaan.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje