Koiran eroahdistus

13.04.2019 - 13.04.2019
Scandic Espoo

| Nihtisillantie 1, 02630 Espoo


Kohderyhmä:
Eläinlääkärit ja eläintenhoitajat

Koulutuspäivän tavoitteena on päivittää osallistujien tietoa koiran eroahdistuksesta pohjautuen tuoreimpaan tutkimustietoon ja lisäksi harjoitella potilastapausten avulla diagnostiikkaa sekä oppia soveltamaan tärkeimpiä hoito-ohjeita.

Kouluttaja: DVM, PG Dip CABC Tuulia Appleby
Edellisestä Tuulia Applebyn vetämästä kurssista sanottua:
"Kurssi oli mielenkiintoinen ja luennoitsijoiden innostus tarttuvaa. Aihetta käsiteltiin riittävän monipuolisesti, hyvä tasapaino käytännön ja teorian välillä."

 

Lisätietoja:
Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Lauantai 13.4.

Luennoitsija: DVM, PG Dip CABC Tuulia Appleby

9.00 Ilmoittautuminen ja kahvi

9.30 Koiralla on eroahdistusta -vai onko?
Kaikki yksinolo-ongelmat eivät johdu eroahdistuksesta. Harjoittelemme eroahdistuksen diagnostiikkaa. Mitkä kysymykset täytyy muistaa ottaa esille anamneesissa?

11.00 Jaloittelutauko

11.15 Miksi koiralla on eroahdistusta?
Pohdimme eroahdistukselle altistavia tekijöitä ja ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia.

12.00 Lounas

13.00  Miten aloittaa hoito?
Käymme lävitse tärkeimmät ensiapuhoidot mm. lääkityksen käyttämisen

14.00 Kahvitauko

14.30  Potilastapauksia eroahdistuksen hoidosta ja hoidon haasteista

15.30 – 16.00  Kertaus ja keskustelua


DVM, PG Dip CABC Tuulia Appleby

Tuulia on suorittanut eläinlääkärintutkinnon 2002 Zürichin yliopistossa. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli opinahjossaan pieneläinten lisääntymisen parissa. Tuulia muutti Suomeen 2005 ja on työskennellyt siitä lähtien pieneläinvastaanotoilla.

Tuulia on ollut aina kiinnostunut lemmikkien käyttäytymisestä. Hän on suorittanut jatko-opintona lemmikkieläinten käyttäytymistieteen opintokokonaisuuden Southamptonin yliopistossa.

Syksystä 2010 alkaen Tuulia on osallistunut Yliopistollisen eläinsairaalan käyttäytymisklinikan käynnistämiseen Helsingissä. Vuonna 2011 hän perusti lisäksi pieneläinvastaanoton  AB Klinikan Somerolle. Tuulia myös luennoi säännöllisesti eläinten käyttyäytymiseen liittyvistä aiheista.
 

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 250 euroa ilmoittauduttaessa 31.12.2018 mennessä. Välillä 1.1.-11.3.2019 hinta on 290 euroa ja 12.3.2019 alkaen 350 euroa. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje