Koiran ja kissan hammassairauksien käytännön diagnostiikkaa: hampaiden tarkastus ja röntgenkuvaus

09.03.2021 - 09.03.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit

Jatkamme suosittujen iltawebinaarien järjestämistä ja tarjoamme nyt kolmen tunnin mittaisen koulutuksen koiran ja kissan hammassairauksien käytännön diagnostiikasta. Ensimmäisellä luennolla perehdytään siihen, miten hampaita tutkitaan ja miten löydöksiin suhtaudutaan. Toisella luennolla käydään läpi, miksi hampaat kannattaa röntgenkuvata, mitä röntgenkuvaukseen tarvitaan ja miten saa diagnostiset röntgenkuvat hampaista intraoraalitekniikalla.

Webinaari on katsottavissa tapahtumapäivänä suoratoistona sekä tämän jälkeen kahden viikon ajan tallenteena.

 

 

Mukana kurssilla:

​​​​​​​​​​​​​​

Webinaari alkaa kello 17.15 ja päättyy noin kello 20.00. Luentojen välissä pidetään lyhyt tauko, ja webinaarin loppuun on varattu aikaa kysymyksille.

Hammastarkastus käytännössä: 

  • Miten tutkitaan?
  • Miten löydöksiin suhtaudutaan?

Röntgenkuvaus käytännössä: 

  • Miksi hampaat kannattaa röntgenkuvata?  
  • Mitä röntgenkuvaukseen tarvitaan?
  • Miten saa diagnostiset röntgenkuvat hampaista intraoraalitekniikalla?

Webinaari on katsottavissa tapahtumapäivänä suoratoistona sekä tämän jälkeen kahden viikon ajan tallenteena.

ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, DAVDC, DEVDC Niina Luotonen, Eläinlääkäriasema Anident

Ilmoittauduttaessa 29.1.-15.2.2021: ensimmäinen osallistuja 75 euroa sekä saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 55 euroa.

Ilmoittauduttaessa 16.2.-9.3.2021: ensimmäinen osallistuja 95 euroa sekä saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 75 euroa.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää webinaarin katseluoikeuden sekä suoratoistona että kahden viikon ajan tallenteena ja esitysdiat pdf-muodossa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje