Koiran ja kissan röntgendiagnostiikka - abdomen

05.11.2021 - 31.12.2021
Verkkokoulutus

Kohderyhmä:
Pieneläinpraktiikkaa tekevät eläinlääkärit

Koulutus pidetään uudessa helppokäyttöisessä verkko-oppimisympäristössä. Se toimii selaimessa, eikä se vaadi minkään ohjelmiston hankkimista, lataamista tai asentamista.

Koulutukseen kuuluu esitehtäviä, jotka suositellaan tehtäväksi ennen luentopäivää. Luentopäivän jälkeen alustalle tulee potilastapauksia, joiden röntgenkuvista osallistujat laativat lausunnot. Kuvat puretaan yhteisissä keskustelutilaisuuksissa kouluttajan kanssa.

Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin. Ainoastaan luento sekä keskustelut kouluttajan kanssa ovat ennalta sovittuina aikoina, mutta näistäkin voi katsoa tallenteet myöhemmin itselleen sopivana ajankohtana.

A. Esitehtävät avautuvat oppimisympäristössä perjantaina 5.11.2021

B. Luennot webinaarina perjantaina 19.11.2021 klo 10.00 - 15.00
Webinaarin aikana osallistujat voivat laittaa kysymyksiä luennoitsijalle chatin kautta.

  • Vatsaontelon röntgenkuvauksen perusteita, systemaattinen lähestyminen ja röntgenkuvauksen haasteet
  • Tauko 15 min
  • Vatsaontelon röntgenlöydösten tulkinta ja siihen vaikuttavat haasteet
  • Lounas 45 min
  • Akuutin abdomenin rötgendiagnostiikka.
  • Tapausten ohjeistus

C. Tapaukset avautuvat perjantaina 19.11. luentojen jälkeen

D. Tapauksien purku osa 1: keskiviikkona 1.12. klo 17.00

E. Tapauksien purku osa 2: keskiviikkona 15.12. klo 17.00 (Huom! Päivämäärä muutettu)

F. Oppimisympäristö auki osallistujille perjantaihin 31.12.2021 saakka

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, ELT, Dipl ECVDI Merja Laitinen

SELL jäsenet ilmoittauduttaessa 22.10. mennessä 450 euroa. Ilmoittauduttaessa 22.10 jälkeen 540 euroa.

Ei jäsenet hinta 20% enemmän.

Osallistumismaksu sisältää katseluoikeuden oppimisympäristön materiaaleihin kahdeksan viikon ajan (5.11.-31.12.2021).

Laskutuslisä on 10€ laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje