Kollegaklubi: Hankalat hevosten hammaspotilastapaukset

13.10.2021 - 13.10.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Kuntapraktikot ja kiertävää praktiikkaa tekevät eläinlääkärit

Alustaja:
ELL Leena Karma, Porvoon hevosklinikka

Kollegaklubi on mahdollisuus tavata kollegoita mutkattomasti etäyhteyden välityksellä!  Jokaisessa Kollegaklubissa keskitytään ajankohtaisen tai pidempäänkin keskustelua herättäneeseen mielenkiintoiseen aiheeseen eläinlääketieteen laajasta kentästä. Mukana on asiantuntija, joka alustaa lyhyesti valitusta aiheesta. Osallistujien toivotaan lähettävän etukäteen itseään pohdituttaneita potilastapauksia aiheeseen liittyen.

Kollegaklubin suoratoisto järjestetään käyttäen Zoomia.

Lisätiedot:
Minna Partanen, minna.partanen@fennovet.fi, puh: 09 7745 4847

Tarkoitus valottaa mitä pystyy hoitamaan talliolosuhteissa ja mitkä tapaukset tulee lähettää eteenpäin.

Illan alustaja ELL Leena Karma, Porvoon hevosklinikka. Illan kesto noin 2 h, aloitus klo 19.00. Alustus noin 15 minuuttia.

Osallistujat saavat lähettää etukäteen mieltä askarruttavia tapauksia pohdittavaksi tai esimerkiksi kertoa mikä on vaikeaa hevosten hammashoidoissa. Tapaukset ja kysymykset tulee lähettää etukäteen 5.10.2021 mennessä. Alustaja valitsee noin 3-5 tapausta käsiteltäväksi.

ELL Leena Karma, Porvoon hevosklinikka

Tutustumishinta 25 euroa + ALV 24%

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje