Kollegaklubi: Koiran lausuntokelpoiset viralliset lonkkakuvat

25.05.2021 - 25.05.2021
Suoratoisto ja verkko-oppimisympäristö

Ihka ensimmäinen kollegaklubi järjestetään tiistaina 25.5.2021 alkaen kello 17.00 ja päättyen noin kello 19.00. Teemana on Koiran lausuntokelpoiset viralliset lonkkakuvat.
* Asiantuntija alustaa aiheella "Lausuntakelpoisten lonkkakuvien kriteetit"
*Potilastapauksiksi toivotaan lonkkakuvia, joiden lausuntakelpoisuus pohdituttaa. Mikä hitto tässäkin kuvassa muka meni pieleen? Onko koira itse vai siitä otettu kuva vino?

Kohderyhmä:
Eläinläkäärit ja eläintenhoitajat

Asiantuntija:
Dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Anu Lappalainen

 

 

 

Kollegaklubi on mahdollisuus tavata kollegoita mutkattomasti etäyhteyden välityksellä!  Jokaisessa Kollegaklubissa keskitytään ajankohtaisen tai pidempäänkin keskustelua herättäneeseen mielenkiintoiseen aiheeseen eläinlääketieteen laajasta kentästä. Mukana on asiantuntija, joka alustaa lyhyesti valitusta aiheesta. Osallistujien toivotaan lähettävän etukäteen itseään pohdituttaneita potilastapauksia aiheeseen liittyen. Tilaisuuteen parhaiten sopivat tapaukset valitaan yhdessä pohdittavaksi klubin aikana. Klubin jälkilöylyt otetaan Fennovetin uudessa verkko-oppimisympäristössä. Oppimisympäristöstä löytyvät klubin suoratoiston tallenne sekä käsiteltyjen potilastapausten kuvaukset. Löylyä voi heittää jatkamalla keskustelua kollegoiden kanssa. Asiantuntija osallistuu keskusteluun. Löylyhuone pysyy lämpimänä kuukauden suoratoiston jälkeen.

Kollegaklubi on tarkoitus järjestää kuukausittain (poislukien kesäkuukaudet ja Eläinlääkäripäivien järjestämiskuukausi) joka kuukauden viimeisellä viikolla. Viikonpäivänä pyritään pitämään tiistai, keskiviikko tai torstai.

Kollegaklubin suoratoisto järjestetään käyttäen Zoomia.
Fennovetin oppimisympäristö toimii selaimessa, eikä siis vaadi minkään ohjelmiston hankkimista, lataamista tai asentamista. Oppimisympäristö on erinomaisen helppokäyttöinen.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Kollegaklubin aikataulu on suuntaa antava. Aloitusaika pitää, mutta muuten elämme tilanteen ja syntyvän keskustelun mukaan.

Kello 17.00 Asiantuntijan alustus
Noin kello 17.10 Keskustelua alustuksesta
Noin kello 17.20 Potilastapausten esittely ja keskustelua
*yhden tapauksen esittelyyn käytetään noin viisi minuttia ja keskusteluaikaa on noin 10 minuuttia
*yhden klubin aikana käsitellään kolmesta viiteen potilastapausta
Noin kello 19.00 Klubin päätös

Dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Anu Lappalainen

Tutustumishintaan 25 euroa sisältäen Kollegaklubin suoratoiston sekä osallistumisoikeuden jälkilöylyihin kuukauden ajan.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje