Kollegaklubi: ”Seisovalle suun kautta” – kalsiumia nautaan peroraalivalmisteilla

26.01.2022 - 26.01.2022
Suoratoisto

Ensimmäinen tuotantoeläinaiheinen Kollegaklubi järjestetään keskiviikkona 26.1.2022 alkaen kello 17.30 ja päättyen noin kello 19.30.

Teemana on ”Seisovalle suun kautta” – kalsiumia nautaan peroraalivalmisteilla.

* Asiantuntija alustaa teemasta.
* Osallistujat voivat lähettää ilmoittautumisen yhteydessä teemaan liittyviä potilastapauksia ja kysymyksiä. Maanantaihin 17.1. mennessä lähetetyt kysymykset ehditään toimittamaan luennoitsijalle etukäteen.

Kohderyhmä:
Eläinläkäärit

Asiantuntija:
ELT, kliininen opettaja Helena Rautala, ELTDK, Helsingin yliopisto

 

Kollegaklubi on mahdollisuus tavata kollegoita mutkattomasti etäyhteyden välityksellä!  Jokaisessa Kollegaklubissa keskitytään ajankohtaisen tai pidempäänkin keskustelua herättäneeseen mielenkiintoiseen aiheeseen eläinlääketieteen laajasta kentästä. Mukana on asiantuntija, joka alustaa lyhyesti valitusta aiheesta. Osallistujien toivotaan lähettävän etukäteen itseään pohdituttaneita potilastapauksia tai kysymyksiä aiheeseen liittyen. Tilaisuuteen parhaiten sopivat tapaukset valitaan yhdessä pohdittavaksi klubin aikana.

Kollegaklubi on tarkoitus järjestää kuukausittain (poislukien kesäkuukaudet ja Eläinlääkäripäivien järjestämiskuukausi) joka kuukauden viimeisellä viikolla. Viikonpäivänä pyritään pitämään tiistai, keskiviikko tai torstai.

Kollegaklubin suoratoisto järjestetään käyttäen Zoomia. Klubin tallenne on osallistujien katsottavissa kuukauden ajan suoratoiston jälkeen.
 

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Kollegaklubin aikataulu on suuntaa antava. Aloitusaika pitää, mutta muuten elämme tilanteen ja syntyvän keskustelun mukaan.

Kello 17.30 Asiantuntijan alustus
Noin kello 18.00 Kysymysten ja potilastapausten läpikäyntiä sekä keskustelua
Noin kello 19.30 Klubin päätös

ELT, kliininen opettaja Helena Rautala, ELTDK, Helsingin yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille tutustumishinta 25 euroa. Hinta sisältää suoratoiston Zoomissa sekä tallenteen katseluoikeuden kuukauden ajan suoratoiston jälkeen.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.
Ei-jäsenien hintaan lisätään korotus 20 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje