Kouluttajille

Fennovetin kouluttajille hyödyllistä tietoa.


Luentopalkkiot

Fennovetin koulutusten sovitut palkkiot saat sujuvimmin maksuun, kun täytät, allekirjoitat ja palautat Fennovetin palkkiolomakkeen. Palkkioiden maksupäivä on kuukauden 20. päivä (lähetä lomake 5 arkipäivää ennen). Lomakkeen voit palauttaa sähköpostin liitteenä kurssin vetäjälle tai perinteisellä postilla (Fennovet Oy, Aleksis Kiven katu 52-54, 00510 Helsinki).
Fennovetin palkkiolomake

Matkakustannusten korvaukset ja päivärahat 2019: Verohallinto

Jos haluat laskuttaa luentopalkkiosi, katso Fennovetin laskutustiedot

Palkkalaskelmat verkkopankkiin

Uuden EUn tietosuoja-asetuksen myötä palkka-/palkkiolaskelmien toimitustapa muuttuu. 1.3.2018 alkaen Fennovet Oy toimittaa palkkiolaskelmat suoraan palkansaajan verkkopankkiin. Verkkopalkka voidaan toimittaa kaikkiin suurempiin suomalaisiin pankkeihin: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, OP-Pohjola, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken. Palkkalaskelmat säilyvät palvelussa 18 kuukautta ja ovat käytettävissä 24/7. Palvelu on palkansaajille maksuton.

Kirjaudu omaan verkkopankkiin ja aktivoi palvelun käyttöönotto. Palkkojen välittäjänä on Tieto Oy.

Luentomateriaalit

Kursseille tarkoitetut luentomateriaalit voit lähettää kurssin järjestäjälle sähköpostilla tai isojen tiedostojen kyseessä ollessa esimerkiksi Dropbox ohjelmaa käyttäen.
Dropbox
Dropbox käyttöopas
 


 

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710

Toimitusjohtaja Raija Korolainen, raija.korolainen@fennovet.fi, 050 341 0567

 

 

Uutiskirje