Päivitä praktiikkatietosi: Lampaat, vuohet ja alpakat

05.11.2021 - 06.11.2021
Scandic Station Tampere tai webinaari

| Ratapihankatu 37, 33100 Tampere


Kohderyhmä:
Eläinlääkärit

Lampaat, vuohet ja alpakat saavat oman koulutuksensa! Luentoihin on tiivistetty olennaisin pienten märehtijöiden ja alpakoiden sisäloisista sekä perustiedot alpakoiden fysiologiasta, hoidosta, käsittelystä sekä lääkitsemisestä, näytteenotosta ja sairaukista. Osallistujat pääsevät lähettämään alpakoihin liittyviä potilastapauksia pohdittavaksi koulutuksen aikana.

Osallistuja voi ilmoitautuessaan valita, osallistuuko tilaisuuteen paikan päällä Tampereella vai etäyhteyden välityksellä. Etäosallistujilla on suoratoistoon osallistumisen lisäksi mahdollisuus katsoa tilaisuuden tallenne neljän viikon ajan tapahtumapäivien jälkeen.

 

Luennoitsijat:
ELL, kliininen opettaja Eeva Mustonen, ELTDK, HY
Carita Saarinen, Humiseva Harju -alpakkatila
ELL Mari Friman, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

HUOM!
Fennovetin koulutusta ennen Tampereella järjestetään Suomen Eläinlääkäriliiton tilaisuus Puhtaus on puoli hyvinvointia. Mitä mainioin tilaisuus tavata kollegoita ja osallistua kahteen tilaisuuteen samalla reissulla!

Lisätiedot: Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Perjantai 5.11.2021

14.00 Ilmoittautuminen ja kahvi

14.30 Tervetuloa koulutukseen!
Koulutussuunnittelija, ELT Outi Hälli, Fennovet Oy

14.35 Lampaiden ja vuohien sisäloiset ja loislääkkeet: Hyvä tapa toimia
ELL, kliininen opettaja Eeva Mustonen, ELTDK, HY

15.30 Jaloittelutauko

15.45 Loislääkeresistenssi – onko sitä? Miten sen voi havaita? Millä toimin ennaltaehkäisen?
ELL, kliininen opettaja Eeva Mustonen, ELTDK, HY

16.45-17.00 Keskustelua ja tilaisuuden päätös            

 

Lauantai 6.11.2021

9.00  Ilmoittautuminen (uudet osallistujat) ja aamiainen

9.30 Tervetuloa koulutukseen!
Koulutussuunnittelija, ELT Outi Hälli, Fennovet Oy

9.35 Alpakoiden hoidon, ruokinnan ja käsittelyn perusteet
Carita Saarinen, Humiseva Harju -alpakkatila

10.30 Jaloittelutauko

10.40 Alpakoiden fysiologian kertaus sekä näytteenotto ja lääkitseminen
ELL Mari Friman, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

11.45 Lounas

12.30 Alpakoiden sairauksista yleispraktikolle
ELL Mari Friman, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

13.45 Kahvitauko

14.00 Alpakoiden sairauksista, potilastapauksia
ELL Mari Friman, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

14.45-15.00  Keskustelua ja tilaisuuden päätös


ELL, kliininen opettaja Eeva Mustonen, ELTDK, HY
Carita Saarinen, Humiseva Harju -alpakkatila
ELL Mari Friman, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Eläinlääkäriliiton jäsenille 195 € /vain perjantai, 295 €/ vain lauantai ja 470 €/ perjantai ja lauantai ilmoittauduttaessa viimeistään 20.10.2021. Alkaen 21.10.2021 hinnat ovat 235/355/565 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei jäsenten hintoja korotetaan 20 %.

Osallistumistapa valitaan ilmoittautuessa. Hinta on sama riippumatta osallistumistavasta (paikan päällä/ webinaari).

Paikan päällä osallistuvan hinta sisältää ohjelman, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä koulutusmateriaalin sähköisessä ja paperimuodossa.
Webinaariosallistujan hinta sisältää ohjelman, suoratoisto-osallistumisen sekä tallenteen neljän viikon katseluoikeuden sekä koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Laskutuslisä on 10 € laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje