Päivitä praktiikkatietosi: Pieneläinten hengitystiesairaudet ONSITE JA WEBINAARI

16.11.2019 - 16.11.2019
Majatalo Onnela

| Rantatie 34, 04310 Tuusula


Kohderyhmä:
Peruspraktiikkaa tekevät eläinlääkärit

Kotimaisten asiantuntijoiden vetämässä koulutustilaisuudessa annetaan johtolankoja hengitystiesairauksien diagnostiikkaan, perehdytään tarkemmin diagnostiseen kuvantamiseen sekä käydään lävitse mielenkiintoisimmat pieneläinten hengitystiesairaudet käytännöllisellä otteella.

Koulutus on tarjolla myös webinaarina!
Helppokäyttöisen webinaarin seuraamiseksi tarvitset tietokoneen, kaiuttimen tai kuulokkeet sekä laajakaistainternetyhteyden ja kohtuullisen uuden version internetselaimesta. Webinaarin osallistumismaksu sisältää suoratoistolähetyksen koulutustapahtuman aikaan sekä katseluoikeuden lähetyksen tallenteeseen kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen. Koulutusmateriaali paperimuodossa on tilattavissa ennakkoon lisämaksua vastaan.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710).

9.00 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.30 Esitiedot ja perustutkimus – johtolankoja diagnostiikkaan
Kliininen opettaja, ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Henna Laurila, YES

10.00 Hengitystiepotilaan diagnostinen kuvantaminen
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Anu Lappalainen, ELTDK, HY

10.45 Jaloittelutauko

11.00 Ongelmana yskä – tavallisimmat taustasyyt ja niiden hoito
Henna Laurila

12.30  Lounas

13.30 Hengitystieinfektiot
Kliininen opettaja, ELT, MSc, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Sanna Viitanen, YES

14.15 Ylähengitystieoireinen lemmikki
Sanna Viitanen

15.15              Kahvi

15.45 Nestettä pleuraontelossa – mitä tehdä?
Henna Laurila

16.45 – 17.00 Keskustelu
 


Kliininen opettaja, ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Henna Laurila, YES

ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Anu Lappalainen, ELTDK, HY

Kliininen opettaja, ELT, MSc, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Sanna Viitanen, YES

 

Paikan päällä: Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 195 euroa ilmoittauduttaessa 31.5.2019 mennessä. Välillä 1.6.-30.9.2019 hinta on 235 euroa ja 1.10.2019 alkaen 275 euroa.

Webinaari: Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 175 euroa ilmoittauduttaessa 30.9.2019 mennessä. Alkaen 1.10. hinta on 210 euroa. Saman työnantajan ja toimipisteen toinen ja sitä seuraavat osallistujat 95 tai 115 euroa riippuen ilmoittautumisajasta.

Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje