Pieneläinten anestesia ja anestesiavalvonta

04.05.2019 - 04.05.2019
Original Sokos Hotel Pasila

| Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki


Kohderyhmä:
Pieneläinpraktiikkaa tekevät eläinlääkärit

DVM, Dipl. ECVAA, assistant professor Vilhelmiina Huuskonen Dublinista tulee pitämään jatko-osan suositulle "Kroonisesti sairaiden potilaiden anestesia" -koulutukselle! Koulutuksen aiheina ovat pediatristen sekä hengitys- ja maksasairauksista kärsivien potilaiden anestesia sekä yleinen anestesiavalvonta.

Edellisestä koulutuksesta sanottua:
"Vilhelmiina on ihan huippu luennoitsija, hänet voi kutsua uudelleenkin! Koulutus oli erittäin hyvä, oli mahtavaa, kun luennolla oli tiiviisti asiaa, eikä tuhlattu aikaa mihinkään turhaan. Luennoilta sai myös mukaansa ns. kättä pidempää eli ihan käytännön työkaluja sovellettavaksi arjen oravanpyörässä. Kurssilla opetettiin tasan sitä, mitä otsikko lupasi ja nyt on sellainen hyvän koulutuksen jälkeinen innostus päällä."

9.00                                Ilmoittautuminen ja hotelliaamiainen

 

9.30                               Pieneläinten anestesiavalvonta, osa 1

10.45                              Lyhyt jaloittelutauko

10.55                              Pieneläinten anestesiavalvonta, osa 2

                                           

12.00                              Lounas

 

13.00                              Pieneläinten anestesiavalvonta, osa 3

13.45                              Hengitystiesairauksista kärsivien potilaiden anestesia 

                                     

14.30                              Kahvitauko

                                     

15.00                              Maksasairaiden potilaiden anestesia

15.45                              Pediatrisen potilaan suunnitelmallinen ja hätäanestesia

16.30-17.00                     Keskustelua ja tilaisuuden päätös


DVM, Dipl. ECVAA, assistant professor Vilhelmiina Huuskonen, University College Dublin

Vilhelmiina on suorittanut eurooppalaisen eläinanestesiologian erikoistumistutkinnon. Hän työskentelee Dublinin yliopistossa ja tekee tällä hetkellä myös väitöskirjatutkimusta Helsingin yliopistossa. Tarvittaessa hän nukuttaa Dublinin eläintarhan eläimiä ja pitää erityisesti kirahvien anestesiasta. Ennen eläinlääkäriopintojaan Vilhelmiina työskenteli mansikanpoimijana, tiskarina, oikolukijana, sirkuksen hattarantekijänä ja ravintolakokkina. Vilhelmiinan harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita ovat mm. ruoanlaitto, lukeminen, matkustelu, elokuvat, arkkitehtuuri ja  sisustaminen. Väiteltyään tohtoriksi hän aikoo oppia soittamaan kitaraa, puhumaan venäjää ja hoitamaan takapihan puutarhaa.

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 250 euroa ilmoittauduttaessa 28.2.2019 mennessä. Alkaen 1.3.2019 hinta on 295 euroa. Alkaen 16.4.2019 hinta on 350 euroa.

Ei-jäsenten hintoja korotetaan 20 %.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje