Pieneläinten ensiapu: myrkytykset

07.10.2021 - 07.10.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit ja eläintenhoitajat

Kevättalvella järjestetty Pieneläinten ensiapu -koulutus saa jatkoa, kun kolmen tunnin mittaisessa iltawebinaarissa käsitellään pieneläinten myrkytyksiä. Kahden ensimmäisen tunnin ajan käsitellään myrkytyspotilaan yleistä ensiapua ja yleisimpiä myrkytyksiä Suomessa, kun taas kolmannella tunnilla perehdytään potilastapauksiin.

Webinaari on katsottavissa tapahtumapäivänä suoratoistona sekä tämän jälkeen kahden viikon ajan tallenteena.

17.00-17.45 Myrkytyspotilaan yleinen ensiapu ja yleisimmät myrkytykset Suomessa
(aikaa kysymyksille + lyhyt tauko)

18.00-18.45 Myrkytyspotilaan yleinen ensiapu ja yleisimmät myrkytykset Suomessa
(aikaa kysymyksille + lyhyt tauko)

19.00-19.45 Potilastapauksia
(aikaa kysymyksille)
 

ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Maija Hagman, Eläinsairaala Evidensia Tammisto

SELL jäsenet: ensimmäinen osallistuja 119 € sekä saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 89 €

Ei SELL jäsenet (ml. eläintenhoitajat): ensimmäinen osallistuja 143 € sekä saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 107 €

Laskutuslisä on 10 € laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje