Terveen koiran ruokinta 2: Tiine ja imettävä narttu sekä pennut

07.05.2021 - 07.05.2021

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit ja eläintenhoitajat

Keväällä 2020 järjestetyn, erittäin suositun, Terveen koiran ruokinta -webinaarin itsenäinen jatko-osa, jossa syvennetään osaamista lisääntyvän ja kasvavan koiran ruokinnasta.

Webinaari on ilmoittautuneiden osallistujien katsottavissa varsinaisen tapatumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kaksi viikkoa jälkikäteen.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710


Yhteistyökumppaneina:

Steripolar Oy ja Merident Oy

 

10.00 Webinaarin avaus

10.05 Tiineen ja imettävän nartun ruokintasuositukset
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

11.00 Tauko

11.10 Tiineen ja imettävän nartun ruokinta: Mikä voi mennä pieleen?
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

12.15 Pidempi tauko

13.00 Pennun kasvua ja hyvinvointia tukevat ruokintasuositukset ja -menetelmät
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

14.00 Tauko

14.10 Pennusta täysikasvuiseksi: Mikä voi mennä pieleen?
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

15.15-15.30 Keskustelua ja webinaarin päätös


MMT, agronomi, Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

Riitta on tutkinut mm. koirien ruokintaa ja ravitsemusta ja tutkimus on edelleen hänen päätyönsä. Hän työskentelee myös Yliopistollisen Eläinsairaalan ruokintaklinikan ruokintasuunnittelijana. Lisäksi hän luennoi ravitsemuksesta ja valmennuksesta sekä toimii asiantuntijana lemmikkisektorin tuotekehityksessä. Kansainvälisen tason valjakkourheilua harrastavalla Riitalla on vankka tietotaito myös urheilukoirien ruokinnasta. Hän on Koiran ruokinta ja hoito -kirjan pääkirjoittaja.

ELT, pieneläinsairauksie dos. ja erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

Minnan erityisosaamisalaa ovat sisätaudit, muun muassa ruoansulatuskanavan sairaudet sekä ravitsemuksellinen tukihoito. Hän on WSAVA Global Nutrition Committeen jäsen ja European Veterinary Nutrition educator. Minna on kokenut ja pidetty luennoitsija ja hän kouluttautuu myös itse aktiivisesti.

295 € ilmoittauduttaessa viimeistään 12.4.2021. Alkaen 13.4.2021 hinta on 355 €.

Saman työnantajan ja toimipaikan toinen ja sitä seuraavat osallistujat saavat osallistumismaksusta 50 % alennuksen. Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi: RUOKINTALISA.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje