Terveen koiran ruokinta 2: Tiine ja imettävä narttu sekä pennut

07.05.2021 - 07.05.2021

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit ja eläintenhoitajat

Keväällä 2020 järjestetyn, erittäin suositun, Terveen koiran ruokinta -webinaarin itsenäinen jatko-osa, jossa syvennetään osaamista lisääntyvän ja kasvavan koiran ruokinnasta.

Webinaari on ilmoittautuneiden osallistujien katsottavissa varsinaisen tapatumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kaksi viikkoa jälkikäteen.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710

 

 

10.00 Webinaarin avaus

10.05 Tiineen ja imettävän nartun ruokintasuositukset
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

11.00 Tauko

11.10 Tiineen ja imettävän nartun ruokinta: Mikä voi mennä pieleen?
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

12.15 Pidempi tauko

13.00 Pennun kasvua ja hyvinvointia tukevat ruokintasuositukset ja -menetelmät
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

14.00 Tauko

14.10 Pennusta täysikasvuiseksi: Mikä voi mennä pieleen?
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

15.15-15.30 Keskustelua ja webinaarin päätös


MMT, agronomi, Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

Riitta on tutkinut mm. koirien ruokintaa ja ravitsemusta ja tutkimus on edelleen hänen päätyönsä. Hän työskentelee myös Yliopistollisen Eläinsairaalan ruokintaklinikan ruokintasuunnittelijana. Lisäksi hän luennoi ravitsemuksesta ja valmennuksesta sekä toimii asiantuntijana lemmikkisektorin tuotekehityksessä. Kansainvälisen tason valjakkourheilua harrastavalla Riitalla on vankka tietotaito myös urheilukoirien ruokinnasta. Hän on Koiran ruokinta ja hoito -kirjan pääkirjoittaja.

ELT, pieneläinsairauksie dos. ja erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

Minnan erityisosaamisalaa ovat sisätaudit, muun muassa ruoansulatuskanavan sairaudet sekä ravitsemuksellinen tukihoito. Hän on WSAVA Global Nutrition Committeen jäsen ja European Veterinary Nutrition educator. Minna on kokenut ja pidetty luennoitsija ja hän kouluttautuu myös itse aktiivisesti.

295 € ilmoittauduttaessa viimeistään 12.4.2021. Alkaen 13.4.2021 hinta on 355 €.

Saman työnantajan ja toimipaikan toinen ja sitä seuraavat osallistujat saavat osallistumismaksusta 50 % alennuksen. Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi: RUOKINTALISA.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje