Työnohjauksen työpajat eläinlääkärille -PERUTTU

11.12.2021 - 11.12.2021
SELLI tila, Suomen Eläinlääkäriliiton ja Fennovetin toimisto

| Aleksis Kiven katu 52-54, 00510 Helsinki


Työpajat on päätetty peruuttaa vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kohderyhmä:                     
Eläinlääkärit

Osallistujamäärä:
Korkeintaan 16 osallistujaa/työpaja

Kouluttajat:                         
ELL, työnohjaaja (STOry) Agata Makowiecka ja ELL, työnohjaaja (STOry) Anna Kurtén

Työpajoissa on tarkoitus tutustua siihen, mitä työnohjaus on. Käytännössä tämä pitää sisällään teoriaosuuden ja ryhmän kanssa toteutettavan harjoituksen tai ryhmätyönohjausistunnon. Työpajoista on tarkoitus saada mukaansa eväitä haastaviin tilanteisiin, jotka toistuvat työelämässä.

 

 

Päivän aikana järjestetään kaksi itsenäistä työpajaa, joista osallistuja voi valita itselleen sopivimman tai osallistua halutessaan molempiin. Aamupäivän työpaja Kompastuskivistä vahvuuksiksi - Ratkaisukeskeinen ote johtamiseen on suunnattu esihenkilöille ja iltapäivän työpaja Miksi asiat ei suju? Vaihtoehtoinen lähestymistapa työelämän haasteisiin kaikille eläinlääkäreille.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 0504005710)

Kompastuskivistä vahvuuksiksi - Ratkaisukeskeinen ote johtamiseen

Esihenkilöille suunnattu työpaja, jossa on tarkoitus saada konkreettinen työkalu omaan työkalupakkiin. Lyhyt esittely mitä ratkaisukeskeinen johtaminen on. Osallistujat miettivät valmiiksi ongelman tai haastavan tilanteen, johon olisi kaivannut tukea – näitä käsitellään ryhmässä ratkaisukeskeisin menetelmin vertaistuen avulla.

9.00 Ensimmäisen työpajan osallistujien ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.30 Työpaja alkaa

noin 12.00 Keskustelua ja työpajan päätös

12.30 Lounas, yhteinen molempien työpajojen osallistujille

 

Miksi asiat ei suju? Vaihtoehtoinen lähestymistapa työelämän haasteisiin

Tarkoitettu eläinlääkärille, joka tarvitsisi tukea esimerkiksi seuraaviin asioihin: Omien ajatusten selvittäminen, suunnan miettiminen, uusien näkökulmien löytäminen, jaksamisen lisääminen, työajatuksista irtautuminen, ammatillisen itsetunnon vahvistaminen. Sopii erityisesti, jos olet pohtinut työnohjauksen aloittamista, mutta haluaisit ensin nähdä, millaista se on.

12.30 Toisen työpajan osallistujien ilmoittautuminen
          Lounas, yhteinen molempien työpajojen osallistujille

13.30 Toinen työpaja alkaa

15.00 Kahvitauko

15.30 Työpaja jatkuunoin

16.30 Keskustelua ja työpajan päätös


ELL, työnohjaaja (STOry) Agata Makowiecka ja ELL, työnohjaaja (STOry) Anna Kurtén

Olen Anna Kurtén, Helsingistä vuonna 1997 valmistunut eläinlääkäri. Kandiaikoina tein sijaisuuksia kunnassa, valmistumisen jälkeen olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa ja hiukan koulutuksia. Olen koko työurani ajan ollut kiinnostunut ihmisestä työntekijänä, aluksi lähinnä itseäni pohdiskellen. Vähitellen huomasin, että samanlaiset kysymykset askarruttavat monia kollegoita. Halusin työkalun, jolla lähestyä näitä pohdintoja. Olen työnohjaajana vasta matkani alussa, mutta jo nyt rohkeat kollegat ovat näyttäneet tietä osallistumalla ohjauksiin. Tämä on antanut uskoa siihen, että työnohjauksen avulla voidaan lisätä työhyvinvointia.


 

Agata on valmistunut eläinlääkäriksi Uppsalasta vuonna 2000. Hän on työskennellyt mm. pieneläinpraktikkona, opettajana, asiantuntijaeläinlääkärinä, markkinointipäällikkönä, yrittäjänä ja esimiehenä. Suurin mielenkiinnon kohde on kuitenkin aina ollut ihmismieli. Eläinlääkärityön ohessa hän on opiskellut rentoutus- ja mindfulnessvalmentajaksi, työnohjaajaksi ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajaksi. Tällä hetkellä Agata työskentelee työhyvinvoinnin parissa kokopäiväisenä työnohjaajana, valmentajana ja kouluttajana.

Joko aamu- tai iltapäivän työpaja Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 195 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 30.9.2021. Hinta ilmoittauduttaessa 1.10.-15.11.2021 on 245 euroa. Alkaen 16.11.2021 hinta on 295 euroa.

Ei jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje