VASIKKAWEBINAARI 1: Vasikoiden vastustuskyvyn tukeminen

22.09.2020 - 22.09.2020
Webinaari

eEläinlääkäripäiväviikon tarjouksena pääset mukaan "early bird" hinnalla (85 euroa + alv. 24 % ensimmäinen osallistuja ja 65 euroa +alv. 24 % saman työnantajan lisäosallistujat), kun imoittaudut viimeistään eEläinlääkäripäivien loppuun eli perjantaihin 18.9. mennessä!

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit, tuottajat, lomittajat, neuvojat

Ensimmäinen osa syksyn 2020 kolmen vasikkawebinaarin sarjasta.
Webinaarin aikana käsittelemme vasikoiden terveyden tukemista käytännönläheisesti. Luennon aikana keskustelemme poikimisiin valmistautumisesta, poikimisten valvomisen tärkeydestä, vastasyntyneiden vasikoiden hoitamisesta, vasikoiden vastustuskyvyn tukemisesta, ternimaidon tärkeydestä ja vasikoiden emältä saamasta vastustuskyvystä.

Ilmoittaudu myös näihin:

VASIKKAWEBINAARI 2: Vastasyntynyt vasikka

VASIKKAWEBINAARI 3: Sairas vasikka

HUOM! Saman henkilön ilmoittautuessa kahteen vasikkawebinaariin, toisen webinaarin hinnasta annetaan 5 % alennus. Vastaavasti, saman henkilön ilmoittautuessa kolmeen webinaariin, toisen hinnasta annetaan 5 % alennus ja kolmannen hinnasta 10 % alennus. Alennuksen saamiseksi, syötä alennuskoodi VASIKKA2 ilmoitautuessasi toiseen webinaariin ja VASIKKA3 ilmoittautuessasi kolmanteen webinaariin.

Hinta sisältää webinaarin katseluoikeuden suoratoistona tapahtumapäivänä ja kaksi viikkoa sen jälkeen sekä ennakkomateriaalin sekä esitysdiat .pdf muodossa

13.00  Umpi- ja poikivien lehmien olosuhteiden, ruokinnan ja hoidon vaikutus syntyvien vasikoiden terveyteen

13.30 Poikimisiin valmistautuminen ja niiden valvominen, vasikoiden alkuhoito

14.15 Lyhyt tauko      

14.30 Ternimaito, sen laadun mittaaminen ja vasikoiden emältä saatu vastustuskyky

15.20-15.30 Keskustelua

ELT, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Ensimmäinen osallistuja 75 euroa ja saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 55 euroa ilmoittauduttaessa 31.5.2020 mennessä. Välillä 1.6.-31.8.2020 hinnat ovat 85 euroa/ ensimmäinen osallistuja ja 65 euroa/ lisäosallistujat. Alkaen 1.9.2020 hinnat ovat vastaavasti 95 euroa ja 85 euroa.

HUOM! Saman henkilön ilmoittautuessa kahteen webinaariin, toisen webinaarin hinnasta annetaan 5 % alennus. Vastaavasti, saman henkilön ilmoittautuessa kolmeen webinaariin, toisen hinnasta annetaan 5 % alennus ja kolmannen hinnasta 10 % alennus.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää webinaarin katseluoikeuden suoratoistona tapahtumapäivänä ja kaksi viikkoa sen jälkeen sekä ennakkomateriaalin sekä esitysdiat .pdf muodossa

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje