Verenkuvan tulkintaa kliinisessä työssä

02.06.2020 - 02.06.2020
Webinaari

Käytännönläheinen ja kompakti iltawebinaari keskittyy koiran ja kissan verenkuvan tulkintaan kliinisessä työssä - etenkin siihen, kuinka valkosolujen, punasolujen ja verihiutaleiden muutoksia käytetään diagnostiikan apuna. Kun tulosten tulkinta sujuu, niin esimerkiksi differentiaalidiagnoosien pohtiminen ja jatkotoimenpiteiden valinta helpottuu.

Kouluttaja:
Sanna Viitanen

Webinaarin kesto on 2 tuntia. Hinta sisältää webinaarin katseluoikeuden suoratoistona tapahtumapäivänä ja kaksi viikkoa sen jälkeen sekä esitysdiat sähköisessä muodossa.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 050 4005710.

Ohjelma 2.6.2020

17.30        Webinaarin avaus

17.35        Lähestyminen anemiapotilaaseen

18.20        Lyhyt tauko

18.30        Verenkuva infektiotautien diagnostiikassa

19.00        Verihiutaleet - liikaa vai liian vähän, mikä on kliinisesti merkittävää?

19.30        Tilaisuus päättyy


ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Sanna Viitanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille ensimmäinen osallistuja 75 euroa ja saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 55 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 25.5.2020. Alkaen 26.5.2020 hinnat ovat 95 ja 75 euroa.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää webinaarin katseluoikeuden suoratoistona tapahtumapäivänä ja kaksi viikkoa sen jälkeen sekä esitysdiat .pdf muodossa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje