Fennovet

Suomen Eläinlääkäriliitto omistaa kokonaan vuonna 1996 perustamansa Fennovet Oy:n, jonka tehtävänä on järjestää liiton jäsenille täydennyskoulutusta. Kaikki eläinlääkärit ovat tervetulleita koulutuksiin. Eläinlääkäriliiton jäsenille osallistumismaksut ovat muita edullisemmat.

 

Järjestämme täydennyskoulutusta eläinlääkäreille, eläintenhoitajille ja apteekkihenkilöstölle.
Pidämme vuosittain yhteensä noin 20 luentotilaisuutta ja käytännön harjoituksia sisältävää kurssia eri puolilla Suomea. Teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa.

Myymme ja julkaisemme ammattikirjallisuutta, lemmikkieläinpasseja ja muita tuotteita, jotka liittyvät eläinlääkärin ammatinharjoittamiseen. Verkkokaupan lisäksi tuotteet ovat mukana kursseillamme, Eläinlääkäripäivillä ja muissa kotimaisissa tapahtumissa, joissa olemme näytteilleasettajana.

Tarjoamme kongressi- ja konsultointipalveluita
Hoidamme Eläinlääkäriliiton toimeksiannosta mm. Eläinlääkäripäivien ilmoittautumisten vastaanoton ja tapahtuman koordinoinnin. Ammattitaitomme on myös muiden järjestäjien käytettävissä esimerkiksi tapahtumien käytännön järjestelyissä, näyttelyn myynnissä ja asiakashallinnassa. Tytäryhtiömme Tilipalvelu Elli Oy on asiantuntijana laskutus- ja kirjanpitoasioissa. 

Ylläpidämme eläinlääkärin koulutuskalenteria verkkosivuillamme.
Päivitämme kalenteriin kansainväliset kongressit ja kotimaiset tapahtumat järjestäjien ilmoituksen mukaan. 
Koulutuskalenterin ilmoitushinnasto.

 

Uutiskirje