Fennovet

Suomen Eläinlääkäriliitto omistaa kokonaan vuonna 1996 perustamansa Fennovet Oy:n, jonka tehtävänä on tarjota

  • täydennyskoulutusta ja muita palveluja eläinlääkärin ammatinharjoittamisen tueksi
  • sidosryhmille erinomainen kanava verkostoitumiseen ja eläinlääkäreiden tavoittamiseen
  • eläinlääkäriliiton tavoitteita ja missiota tukevia palveluita

Järjestämme täydennyskoulutusta pääasiassa eläinlääkäreille ja eläintenhoitajille.
Pidämme vuosittain yhteensä noin 20 luentotilaisuutta tai käytännön harjoituksia sisältävää kurssia eri puolilla Suomea sekä verkossa. Teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa. Kaikki eläinlääkärit ovat tervetulleita koulutuksiin, mutta Eläinlääkäriliiton jäsenille osallistumismaksut ovat muita edullisemmat.

Tarjoamme kirjanpitopalveluita
Fennovet Tilipalvelu on erikoistunut eläinlääkäreiden taloushallintoon ja on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Kysy tarjousta, muutkin kuin eläinlääkärit ovat tervetulleita asiakkaaksemme. Eläinlääkäriliiton jäsenille tarjoamme palvelut jäsenetuhintaan.

Tarjoamme kongressi- ja konsultointipalveluita
Hoidamme Eläinlääkäriliiton toimeksiannosta mm. Eläinlääkäripäivien ilmoittautumisten vastaanoton ja tapahtuman koordinoinnin. Ammattitaitomme on myös muiden järjestäjien käytettävissä esimerkiksi tapahtumien käytännön järjestelyissä, näyttelyn myynnissä ja asiakashallinnassa.

Myymme ja julkaisemme ammattikirjallisuutta, lemmikkieläinpasseja ja muita tuotteita, jotka liittyvät eläinlääkärin ammatinharjoittamiseen. Verkkokaupan lisäksi tuotteet ovat mukana kursseillamme, Eläinlääkäripäivillä ja muissa kotimaisissa tapahtumissa, joissa olemme näytteilleasettajana.

Ylläpidämme eläinlääkärin koulutuskalenteria verkkosivuillamme.
Päivitämme kalenteriin kansainväliset kongressit ja kotimaiset tapahtumat järjestäjien ilmoituksen mukaan. 
Koulutuskalenterin ilmoitushinnasto.

 

Uutiskirje