Osallistumis- ja peruutusehdot

Yleistä Fennovetin koulutuksista

Fennovetin omien täydennyskoulutustapahtumien lisäksi julkaisemme koulutuskalenterissa myös muiden tahojen eläinlääkäreille suuntaamia tilaisuuksia. Omiin koulutuksiimme ja tapahtumiin, joissa olemme mukana kongressitoimistona, voit ilmoittautua kotisivuillamme kunkin tapahtuman oman sivun kautta.

Tiedottaminen sähköpostitse

Saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi pian ilmoittautumisen jälkeen. Jos koulutus on täynnä, voit halutessasi ilmoittautua jonotuslistalle, ja jos paikka vapautuu, ilmoitamme asiasta.

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti ja käytä ilmoittautuessasi sellaista sähköpostiosoitetta, joka on vain omassa käytössäsi. Koulutuksiin liittyvä tiedotus tehdään ensisijaisesti sähköpostilla, ja mahdolliset kirjautumiseen liittyvät tunnukset tehdään henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden pohjalta.

Voit ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön tapahtumaan. Ryhmäilmoittautumista tehdessäsi ilmoita jokaisen osallistujan oma sähköpostiosoite.

Osallistumismaksut

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet pääsevät Fennovetin järjestämiin koulutuksiin edullisemmin kuin muut osallistujat.
Osallistumismaksuissa otetaan huomioon jäsenyyden lisäksi myös ilmoittautumispäivä. Mitä aikaisemmin tapahtumaan ilmoittautuu, sitä edullisempi on osallistumismaksu.

Opiskelijalla/opiskelulla tarkoitetaan henkilöä, joka on perustutkintoon johtavassa koulutuksessa. Pääosin koulutuksissa ei ole opiskelijahintoja, koska kyse on täydennyskoulutuksesta.

Maksutavat

Valitessasi maksutavaksi laskun tai e-laskun, lähetämme laskut 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa. Laskutuslisä on 10 euroa / lasku + kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Yli 900 euroa (alv. 0 %) maksavat koulutukset on mahdollista maksaa osissa. Halustaan käyttää osamaksua voi ilmoittaa tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumismaksun voi maksaa myös ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, peruutuskuluina veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje