Tule asiakkaaksemme

 

Tule asiakkaaksemme!

Fennovet Tilipalvelu tarjoaa taloushallintopalvelut kaikille eri yritysmuodoille yhdistyksiä ja säätiöitä unohtamatta. Toimintamme perustuu siihen, että veloitamme vain tehdystä työstä. Olemme näin ollen järkevä vaihtoehto myös pienille yrityksille, joilla toimintaa on vähemmän tai satunnaisesti. Mahdollistamme sähköisen ja tarvittaessa myös perinteisen paperikirjanpidon kaiken kokoisille asiakkaillemme. Sähköiseen kirjanpitoon suosittelemme eTaskua tai EmCe365-ohjelmistoa.

Kun tulet asiakkaaksemme, saat oman vastuukirjanpitäjän, joka huolehtii kirjanpidostasi ja viranomaisilmoituksistasi sekä muista valitsemistasi palveluista. Vastuukirjanpitäjäsi sekä muut tilipalvelun kirjanpitäjät ovat tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse, etänä ja toimistolla kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissäsi - tavanomainen neuvonta kirjanpito- ja veroasioissa sisältyy perusmaksuumme. Eläinlääkäriliiton alaisuudessa meillä on nopea pääsy alan uusimpaan tietoon, ja kaikki kirjanpitäjämme ovat perehtyneitä eläinlääkintäalan talousasioihin.

Esimerkkihinta keskikokoiselle toiminimelle: perusmaksu + 65 vientiä + eTasku = alkaen 90 € + alv /kk

Tule siis asiakkaaksemme! Täytä sähköinen tarjouspyyntölomake täällä >>> tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tilipalvelu@fennovet.fi. Olemme yhteyksissä tarjouksen kanssa henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

HUOM! Eläinlääketieteen kandi! Muistathan, että väliaikaisilla praktiikkaoikeuksilla saat toimia vain laillistetun eläinlääkärin sijaisena. Toiminimeä eli y-tunnusta tarvitset vain kunnaneläinlääkärin sijaisena, muutoin solmi työsopimus. Lisätietoa voit kysyä Eläinlääkäriliitolta tai kirjanpitäjiltämme tilipalvelu@fennovet.fi.

Uutiskirje