Kouluttajille

Hyödyllistä tietoa Fennovetin kouluttajille

Luentopalkkiot

Fennovetin koulutusten sovitut palkkiot ja matkakustannukset saat sujuvimmin maksuun, kun täytät, allekirjoitat ja palautat Fennovetin palkkiolomakkeen. Lomakkeen saat koulutuksen vetäjältä. Palkkioiden maksupäivä on kuukauden 20. päivä (lähetä lomake 5 arkipäivää ennen). Lomakkeen voit palauttaa sähköpostin liitteenä koulutuksen vetäjälle tai perinteisellä postilla (Fennovet Oy, Aleksis Kiven katu 52-54, 00510 Helsinki).

Jos haluat laskuttaa luentopalkkiosi, katso Fennovetin laskutustiedot.

Palkkalaskelmat verkkopankkiin

Uuden EUn tietosuoja-asetuksen myötä palkka-/palkkiolaskelmien toimitustapa muuttuu. 1.3.2018 alkaen Fennovet Oy toimittaa palkkiolaskelmat suoraan palkansaajan verkkopankkiin. Verkkopalkka voidaan toimittaa kaikkiin suurempiin suomalaisiin pankkeihin: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, OP-Pohjola, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken. Palkkalaskelmat säilyvät palvelussa 18 kuukautta ja ovat käytettävissä 24/7. Palvelu on palkansaajille maksuton.

Kirjaudu omaan verkkopankkiin ja aktivoi palvelun käyttöönotto. Palkkojen välittäjänä on Tieto Oy.

Luentomateriaalit

Kursseille tarkoitetut luentomateriaalit voit lähettää kurssin järjestäjälle sähköpostilla tai isojen tiedostojen kyseessä ollessa esimerkiksi Dropbox ohjelmaa tai muuta vastaavaa palvelua käyttäen.
Dropbox
Dropbox käyttöopas
 


 

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 050 4005710

 

 

Uutiskirje