Johtamiskoulutus eläinlääkäreille, moduuli 3

05.11.2021 - 05.11.2021
Finlandia Park Hotel Helsinki

| Pohjolankatu 38, 00600 Helsinki


Suomen Eläinlääkäriliitto ry tukee jäsentensä osallistumista koulutukseen!

Käytännönläheinen ohjelma, joka soveltuu yhtä lailla yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla toimiville. Valmennusohjelma antaa työkaluja käytännön johtamistyöhön ja oman työyhteisön kehittämiseen ja huipputiimin rakentamiseen. Johtaminen perustuu oman toiminnan ja johtamisen vaikuttimien tuntemiseen

Kokonaisuus rakentuu kolmen moduulin sekä ennakko- ja välitehtävien varaan. Itse valmennuspäivät toteutetaan pitkälti yhteistoiminnallisen oppimisen kautta hyödyntäen erilaisia malleja, viitekehyksiä ja työkaluja. Moduulien välissä osallistujat tutustuvat johtamisen kirjallisuuteen, reflektoivat omaa esimiestyötään sekä ratkovat johtamisen haasteita.

Valmennuskokonaisuuden lopullinen sisältö rakentuu osallistujien omien tarpeiden ja haasteiden mukaan. Ohjelma soveltuu erityisesti esimieskokemusta jo omaaville, mutta myös esimiestehtäviin siirtyvä henkilö hyötyy valmennuksesta.

HUOM!
Osallistujan tulee osallistua kaikkiin kolmeen koulutusmoduuliin (19.-20.8.2021, 16.-17.9.2021 ja 5.11.2021) ja sitoutua ennakko- ja välitehtäviin.

 

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat etusijalla koulutukseen. Rajoitettu osallistujamäärä.

Kouluttaja:                       
Pekko Nieminen, Ave Group Oy

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen kaikkiin kolmeen moduuliin tapahtuu yhdellä kertaa moduulin 1 tapahtuman kautta.

Majoitus:
- Osallistujille on varattu avoin majoituskiintiö Hotelli Finlandia Park Hotel Helsingistä.
- Varaukset tulee tehdä viimeistään 31 vrk ennen tapahtumaa
- 1 hh 109 euroa/vrk, 2 hh 119 euroa/vrk
- Asiakkaat varaavat itse huoneensa suoraan hotellista (09 799 755, myyntipalvelu@park.fi)

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710)

Moduuli 3: Käytännön johtaminen
5.11.2021
 

Ennen moduulia:
Asioiden vieminen käytäntöön. Oman toiminnan ja johtamisen reflektointi sekä kirjareferointi.

Ohjelma

Perjantai 5.11.

Ilmoittautuminen ja aamukahvi 8.30
Koulutus 9.00-16.00

Tunneäly ja johtaminen
Tulevaisuuden johtaminen
Oman johtamisen kehittyminen ja raportointi
Haastavat esimiestilanteet

Lounas klo 12.00
Iltapäiväkahvit klo 14.30
Muut tauot tilanteen mukaan


Pekko Nieminen
Partner, Ave Group Oy

Palveluksessasi jos uskot, että organisaation kulttuuri on toimintasi merkittävin kilpailuetu.

Olen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva henkilö ja omaan energisen ja innostavan tavan haastaa ja kehittää. Olen käytännönläheinen toimija ja haluan päästä asioiden ytimeen ja ymmärtää miksi asioita tehdään ja mihin niillä pyritään. Olennaisen kokonaisuuden hahmottaminen on vahvuuteni. En usko sattumiin vaan kehittyminen ja menestys tulee itsensä likoon laittamisen ja määrätietoisen tekemisen seurauksena. Usein haastavinta on luopua omista uskomuksistaan ja vanhoista, hyvistäkin, käytänteistä. Itseäni inspiroi ja motivoi ihmisten ja organisaatioiden eteenpäin vieminen.

Ennen nykyistä organisaatioiden kehittämisen uraa työskentelin 10 vuoden ajan kansainvälisissä tehtävissä. Sain olla muun muassa perustamassa uusia liiketoimintoja ja ulkomaisia tytäryhtiöitä. Koulutukseni on konetekniikan DI. Diplomityöni tein kuitenkin Työpsykologian ja johtamisen laitokselle palkitsemisjärjestelmistä. Työn ohessa olen hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden sekä Näyttötutkintomestari ja Hyväksytty hallitusjäsen -tutkinnot.

Organisaatioiden, osaamisen ja henkilöstön kehittämistä olen tehnyt vuodesta 2009 kaikilla organisaation tasoilla. Olen ollut luomassa lukuisia yritysvalmennuskokonaisuuksia sekä toiminut useita vuosia tutkintovastaavana johtamisen-, yritysjohtamisen ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnoissa. Minulla on ollut etuoikeus toimia satojen erilaisten organisaatioiden ja tuhansien ihmisten kanssa kymmenissä eri maissa ja kulttuureissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Jokaisen kohtaamisen, tilanteen ja kysymyksen myötä olen huomannut, kuinka paljon itselläni on vielä opittavaa.

Akut latautuvat amerikkalaisen vaimoni ja kuuden lapsemme kanssa. Löytyypä kotoa lisäksi muutama lammas juuri syntyneiden karitsoiden kera, kaneja ja kissa. Harrastuksiani on remontointi ja liikunta. Yöpöydältäni löytyy aina kirjoja. Elämän arvoni voi tiivistää ytimekkäästi: koti, usko ja isänmaa. 

 

 

SELL ry:n jäsenten hinta on 895 euroa sisältäen kolme koulutusmoduulia sekä ennakko- ja välitehtävät ilmoittauduttaessa viimeistään 19.10.2020. Hinta ilmoittauduttaessa 20.10.-21.12. 2020 on 995 euroa. Alkaen 22.12.2020 hinta on 1095 euroa.

Ei jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje