Päivitä praktiikkatietosi: Naudat

11.12.2020 - 11.12.2020

Koulutus järjestetään webinaarina.
Tapahtumapäivän suoratoiston lisäksi webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Nautapraktikon ”must” koulutus ammattitaidon ajantasaistamiseksi: Ei kaikkea kaikesta vaan poimintoina yleisimpiä ja eniten kysymyksiä ja keskustelua herättäviä aiheita nautapraktiikasta. Koulutuksessa tarjotaan pelkkien yksioikoisten hoitoreseptien sijasta käytettyjen ja suositeltujen hoitojen perusteluita. Iltapäivän aikana on tarkoitus keskustella juuri sinua mietityttävistä hoitokäytännöistä. Luentojen jälkeen on varattu reilusti aikaa osallistujien omien pulmallisten potilastapausten läpikäymiseen ja hoitokäytäntöjen yhteiseen keskusteluun kouluttajien kanssa.

Kampanja! Jos et ole osallistunut Fennovetin järjestämään koulutukseen vuoden 2011 jälkeen, saat koulutuksen hinnasta 50 % alennuksen.
Syötä ilmoittautumislomakkeeseen alennuskoodi PPTNAUDAT2020 alennuksen saamiseksi.
Jos olet epävarma, oletko osallistunut koulutuksiin vuoden 2011 jälkeen, kysythän asiaa sähköpostitse: fennovet@fennovet.fi

Koulutuksen lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

9.25 Tilaisuuden avaus

9.30 Syömätön, tiine uuhi
Sairaalaeläinlääkäri, tuotantoeläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Mari Niemi, Yliopistollinen tuotantoeläinsairaala

10.00 Utaretulehdusten hoitaminen -onko uutta auringon alla?
Apulaisprofessori Heli Simojoki, ELTDK, HY

11.00 Jaloittelutauko

11.15 E. colin aiheuttaman utaretulehduksen hoitaminen
ELT, kliininen opettaja Helena Rautala, ELTDK, HY

12.00 Pidempi tauko

12.45 Ei kilisevä, syömätön lehmä: Diagnostiikka
Helena Rautala

13.30 Syömätön lehmä: Hoito ja vapaankaupan valmisteet
Helena Rautala

14.15 Jaloittelutauko

14.30-16.00 Osallistujien ennakkokyselyssä esille nostamat hoitokäytännöt ja potilastapaukset                                        
Helena Rautala ja Heli Simojoki

Mari Niemi
Sairaalaeläinlääkäri, tuotantoeläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, ELTDK, HY
Olen valmistunut 1998 Helsingistä ja erikoistunut tuotantoeläimiin 2007. Olen työskennellyt Saaren klinikalla vuodesta 2002. Työnimikkeeni on sairaalaeläinlääkäri.
Periaatteenani on ollut, että kaikki hiiristä norsuun saavat apua, mutta eniten teen kuitenkin nautoja. Olen erityisesti kiinnostunut sorkista, terveydenhuollosta ja peräpään jutuista. Pienmärehtijöitä meillä käy potilaina enenevässä määrin, joten niistäkin luennointi sujuu.

Heli Simojoki
Apulaisprofessori Heli Simojoki, ELTDK, HY
Heli Simojoki on valmistunut 1998 ja väitellyt koagulaasinegatiivisten stafylokokkien aiheuttamasta utaretulehduksesta vuonna 2011 Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta. Hän on suorittanut Tuotantoeläinten sairaan- ja terveydenhuollon erikoiseläinlääkärin tutkinnon vuonna 2004. Heli on nautojen sairauksien ja terveydenhuollon dosentti. Hän toimii kliinisenä opettajana Helsingin yliopiston kliinisen tuotantoeläinlääketieteen osastolla. Hänen tutkimuksensa on paljolti keskittynyt nautojen infektiosairauksiin ja vasikoihin.

Helena Rautala
ELT, MMM, ELTDK, HY
Vahva asiantuntemus, käytännöllisyys ja mukaansatempaava ulosanti samassa paketissa! Helena työskentelee Helsingin yliopiston kliinisenä opettajana vastaten märehtijöiden ja erityisesti lypsykarjan sairauksista.

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 250 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 31.8.2020. Ilmoittauduttaessa 1.9.-2.11.2020 hinta on 295 euroa. Alkaen 3.11. hinta on 340 euroa.

HUOM! Jos et ole osallistunut Fennovetin järjestämään koulutukseen vuoden 2011 jälkeen, saat koulutuksen hinnasta 50 % alennuksen.

Ei-jäsenten hintoja korotetaan 20 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje