Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito

10.01.2022 - 20.02.2022
Verkkokoulutus

Osallistu uudistettuun koulutukseen, joka on ensimmäinen osa Koiran ja kissan hammashoito -opintokokonaisuutta.

Kuusi viikkoa kestävä koulutus pidetään kokonaisuudessaan verkko-oppimisympäristössä, jossa voit  seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin sekä keskustella aiheesta muiden osallistujien kanssa ja kysyä kouluttajilta aiheesta.

Sisältö vastaa aiemmin lähiopetuksena pidettyjen koulutusten Koiran ja kissan hammashoito: Käytännön perusteet ja Koiran ja kissan röntgendiagnostiikka -hampaat luentoja.

Business Finlandin tuella olemme luoneet konseptin, jossa verkko-oppimisympäristön koulutuksissa voit seurata luentoja ja tehdä tehtäviä omaan tahtiin sekä keskustella aiheesta muiden osallistujien ja kouluttajien kanssa. Oppimisympäristö on pilvipalvelu, eikä koulutuksiin osallistuminen vaadi erillisten ohjelmistojen lataamista tai asentamista - yksinkertaisimmillaan linkin klikkaaminen riittää. Voit katsoa opiskelumateriaalia kaikilla laitteilla tietokoneista älypuhelimiin.

 


Koiran ja kissan hammashoito -sarjan koulutukset:

Opintokokonaisuuden osia toteutetaan itsenäisesti kysynnän mukaan ja niihin ilmoittaudutaan jokaiseen erikseen. Ensimmäinen osa (Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito) pitää olla suoritettu ennen osallistumista lähiopetuspäiville.


Yhteistyökumppaneina: Anident, Vetman ja Merident

Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin 10.1.-20.2.2022 verkko-oppimisympäristössä. Ainoastaan ryhmäkeskustelut kouluttajien kanssa ovat ennalta sovittuina aikoina. Jos et ehdi keskusteluun, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ryhmäkeskustelut kouluttajien kanssa klo 8.00-9.00:

  • kesiviikkona 19.1.
  • kesiviikkona 2.2.
  • kesiviikkona 16.2.

 

Koulutuksen sisältö:

Luentoja yhteensä noin 6 tuntia, demonstraatioita noin tunti, röntgenlausuntotehtäviä ja keskustelua kouluttajien kanssa.

Luentojen aiheet:

  • Suun ja hampaiden anatomia ja patologia
  • Hammaspotilaan perushoito (hammastarkastus, röntgenkuvaus, puhdistus ja perustekniikka poistoista)
  • Kertaus hammasröntgenkuvien ottotekniikasta.
  • Miksi ja milloin hammasröntgenkuvia otetaan.
  • Röntgenkuvien tulkinta: 1. Anatomia, 2. Parodontiitti, 3. Endodontia, 4. Kissojen hammassyöpymät, 5. Karies, 6. Leukamurtumat, 7. Suukasvaimet

Demonstraatiot: Hammastarkastus ja röntgenkuvaus

 

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Helena Kuntsi, Eläinlääkäriasema Anident

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri DEVDC, DAVDC EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Niina Luotonen, Eläinlääkäriasema Anident

Osallistumismaksu on

  • 845 € Eläinlääkäriliiton jäsenille
  • 1014 € muille eläinlääkäreille.

Osallistumismaksu sisältää katseluoikeuden oppimisympäristön materiaaleihin kuuden viikon ajan sekä luentomonisteen. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
Laskutuslisä on 10 euroa laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Ilmoittautuminen koulutukseen 22.12.2021 mennessä. Jos paikkoja on tämän jälkeen vapaana, koulutukseen voi ilmoittautua mukaan myöhemminkin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje