Terveen koiran ruokinta 3: Urheilu- ja työkoirat

21.05.2021 - 21.05.2021
Webinaari

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit ja eläintenhoitajat

Keväällä 2020 järjestetyn, erittäin suositun, Terveen koiran ruokinta -webinaarin itsenäinen jatko-osa, jossa syvennetään osaamista urheilu- ja työkoirien ruokinnasta. Luennoissa huomioidaan useat koiraurheilulajit ja niiden erilaiset vaatimukset koiran ruokinnalle ja nesteytykselle. Tule kuulemaan, mikä tutkitusti auttaa parantamaan koiran suorituskykyä.

Webinaari on ilmoittautuneiden osallistujien katsottavissa varsinaisen tapatumapäivän suoratoiston lisäksi tallenteena kaksi viikkoa jälkikäteen.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710

 

 

10.00 Webinaarin avaus

10.05 Koiran kestävyysharjoittelua ja -ominaisuuksia tukeva ruokinta
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

11.00 Tauko

11.10 Lyhytkestoisia suorituksia tekevien koirien ruokinnan erityispiirteet
MTT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

12.15 Pidempi tauko

13.00 Lisäravinteet, mitä niistä oikeasti tiedetään
ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

14.00 Tauko

14.10 Urheilukoiran nesteytys ja nestetasapainon palauttaminen
MMT, agronomi Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

15.00-15.15 Keskustelua ja webinaarin päätös             


MMT, agronomi, Riitta Kempe, YES Ruokintaklinikka / Koirakonttori

Riitta on tutkinut mm. koirien ruokintaa ja ravitsemusta ja tutkimus on edelleen hänen päätyönsä. Hän työskentelee myös Yliopistollisen Eläinsairaalan ruokintaklinikan ruokintasuunnittelijana. Lisäksi hän luennoi ravitsemuksesta ja valmennuksesta sekä toimii asiantuntijana lemmikkisektorin tuotekehityksessä. Kansainvälisen tason valjakkourheilua harrastavalla Riitalla on vankka tietotaito myös urheilukoirien ruokinnasta. Hän on Koiran ruokinta ja hoito -kirjan pääkirjoittaja.

ELT, pieneläinsairauksie dos. ja erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen, Evidensia Tammisto

Minnan erityisosaamisalaa ovat sisätaudit, muun muassa ruoansulatuskanavan sairaudet sekä ravitsemuksellinen tukihoito. Hän on WSAVA Global Nutrition Committeen jäsen ja European Veterinary Nutrition educator. Minna on kokenut ja pidetty luennoitsija ja hän kouluttautuu myös itse aktiivisesti.

295 € ilmoittauduttaessa viimeistään 26.4.2021. Alkaen 27.4.2021 hinta on 355 €.

Saman työnantajan ja toimipaikan toinen ja sitä seuraavat osallistujat saavat osallistumismaksusta 50 % alennuksen. Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi: RUOKINTALISA.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje