WEBINAARI: Multimodaalisen kivunhoidon perusteet

17.03.2020 - 17.03.2020
Webinaari

| NA


Kohderyhmä:
Eläinlääkärit

Multimodaalisessa kivunhoidossa pyritään mahdollisimman tehokkaaseen ja turvalliseen kivunlievitykseen yhdistämällä lääkkeellisiä ja lääkkeettömiä kipua hoitavia menetelmiä. Webinaarin aikana keskustelemme eläinten kivusta, kivun kokemisesta sekä kivun tunnistamisesta. Puhumme akuutista, pitkittyneestä ja kroonisesta kivusta, kipuradasta, kivulle herkistymisen mekanismeista sekä kivun nopean ja tehokkaan hoitamisen tärkeydestä potilaan hyvinvoinnille.

17.30 Webinaarin avaus

17.35 Mitä kipu on? Mitä kivun kokemiseen tarvitaan? Miten eläinten kokemaa kipua voidaan arvioida?

18.30 Lyhyt tauko

18.40 Akuutti ja krooninen kipu, kivulle herkistymisen mekanismit ja multimodaalisen kivunhoidon perusteet

19.30 Webinaarin päätös


ELT, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Ann-Helena tekee kivunhoidon jatko-opintojaan Edinburghin yliopistossa Clinical Management of Pain -koulutusohjelmassa.

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille ensimmäinen osallistuja 50 euroa ja saman työnantajan ja toimipisteen seuraavat osallistujat 30 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 31.12.2019. Välillä 1.1.-29.2.2020 hinnat ovat 65 euroa/ ensimmäinen osallistuja ja 40 euroa/ lisäosallistujat. Alkaen 1.3.2020 hinnat ovat 80 ja 50 euroa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää aiheeseen liittyvän ennakkomateriaalin sekä esitysdiat .pdf muodossa.

Webinaari on osallistujien katsottavissa rajoittamattoman määrän kertoja 31.3.2020 asti.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje