Yleistä

Yleistä Fennovetin koulutuksista

Fennovetin omien täydennyskoulutustapahtumien lisäksi julkaisemme koulutuskalenterissa myös muiden tahojen eläinlääkäreille suuntaamia tilaisuuksia. Omille kursseillemme ja tapahtumiin, joissa olemme mukana kongressitoimistona, voit ilmoittautua kotisivuillamme kunkin tapahtuman oman sivun kautta.

Tiedottaminen sähköpostitse

Saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi pian ilmoittautumisen jälkeen. Jos kurssi on täynnä, saat tiedon siitä heti ja olet automaattisesti jonossa - jos paikka vapautuu, ilmoitamme asiasta.

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti ja käytä henkilökohtaista sähköpostiosoitetta ilmoittautuessasi. Koulutuksiin liittyvä tiedotus tehdään ensisijaisesti sähköpostilla ja mahdolliset kirjautumiseen liittyvät tunnukset tehdään henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden pohjalta.

Voit ilmoittaa samalla kertaa usamman henkilön tapahtumaan. Ryhmäilmoittautumista tehdessäsi ilmoita jokaisen osallistujan oma sähköpostiosoite.

Osallistumismaksut

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet pääsevät Fennovetin järjestämiin koulutuksiin edullisemmin kuin muut osallistujat.
Osallistumismaksuissa otetaan huomioon jäsenyyden lisäksi myös ilmoittautumispäivä. Mitä aikaisemmin tapahtumaan ilmoittautuu, sitä edullisempi on osallistumismaksu.

Opiskelijalla/opiskelulla tarkoitetaan henkilöä, joka on perustutkintoon johtavassa koulutuksessa. Pääosin kursseilla ei ole opiskelijahintoja, koska kyse on täydennyskoulutuksesta.

Maksutavat

Valitessasi maksutavaksi laskun tai e-laskun, lähetämme laskut 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksun voi maksaa myös ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan vain 50 euron peruutuskulut.

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje