Armollinen itsensä johtaminen vaatimusten ristipaineessa

27.09.2023 - 27.09.2023

Eläinlääkäriliitto tarjoaa jäsenilleen työssäjaksamista tukevan kahden koulutuksen kokonaisuuden keskiviikkona 27.9.2023 ja keskiviikkona 1.11.2023

Ensimmäisessä osassa käsitellään seuraava kysymyksiä:

  • Miten selviytyä omien ja ulkopuolisten vaatimusten ristipaineessa?
  • Millainen merkitys on lempeällä jämäkkyydellä, myötätunnolla ja epävarmuuden sietämisellä?

Koulutuksessa pyritään tehtävien avulla tunnistamaan asioita, joihin voimme itse vaikuttaa ja joiden avulla tuetaan työssä jaksamista kuormitustekijöitä rajoittaen.

Koulutus on avoin ja maksuton Eläinlääkäriliiton jäsenille.

Ilmoittaudu 26.9. mennessä >>

Kouluttaja Krista Kohtakangas on työelämän armollisuudesta väitellyt työyhteisöjen ja johtamisen kehittäjä, joka lempeästi ohjaa pohtimaan elämän aidosti merkityksellisiä asioita. Webinaari pohjautuu väitöstutkimukseen (2019), jossa tarkastellaan yritystoimintansa lopettamaan joutuneiden selviytymistä ja armollista itsensä johtamista, joka luo edellytyksiä inhimilliselle sekä myötätuntoiselle elämiselle sekä kohtaamiselle niin työssä kuin muussa elämässäkin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje