Dermatologiaa: Ihopotilaan diagnostiikka, näytteenotto ja tulkinta

21.10.2024 - 21.10.2024
GLO Hotel Sello ja webinaari

| Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo


Kohderyhmä

Pieneläinten ihosairauksista kiinnostuneet eläinlääkärit ja eläintenhoitajat.

Koulutuksen osaamistavoitteet

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa:
*hankkia oleelliset taustatiedot pieneläimiin kuuluvasta ihotautipotilaasta
*kohdentaa näytteenoton tarkoituksenmukaisesti ja ottaa tarvittavat näytteet
*tulkita ihotautipotilaasta ottamiaan tavanomaisia näytteitä.

Ennakkotehtävä

Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, joka auttaa osallistujaa valmistautumaan koulutukseen. Ennakkotehtävä tulee palauttaa ennen koulutuksen alkua.

Webinaari

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan paikan päällä! Koulutuksesta järjestetään kuitenkin myös suoratoisto, jonka tallenne on osallistujien katsottavissa neljä viikkoa tapahtuman jälkeen.

Opintopisteet

Koulutus on arvioitu 0.5 opintopisteen kokonaisuudeksi. Työmäärään on laskettu sisältyvän aihepiiriin liittyvää itsenäistä ennakkotutustumista, ennakkotehtävän tekeminen, koulutukseen osallistuminen sekä koulutuksen päätteeksi palautekyselyyn vastaaminen.

Pieneläinten dermatologian oppimispolku

Pieneläinten dermatologian oppimispolku koostuu seitsemästä osasta. Yksi osa on noin iltapäivän mittainen koulutus, johon kuuluu ennakkotehtävä. Ensimmäisen osan kohderyhmää ovat eläinlääkäreiden lisäksi eläintenhoitajat. Osat kahdesta seitsemään on kohdennettu eläinlääkäreille. Osia pyritään järjestämään yksi keväisin ja yksi syksyisin aloittaen syksystä 2024. Osista voi osallistua haluamiinsa ja haluamassaan järjestyksessä. Suositeltavaa kuitenkin on, että ensimmäinen, ihopotilaan tutkimiseen liittyvä osio, on käytynä ennen muihin osiin osallistumista.
Osa 1: Ihopotilaan tutkiminen - näytteenotto ja -tulkinta
Osa 2: Kutiseva pieneläin
Osa 3: Korvasairaudet
Osa 4: Papulat – pustulat – ruvet
Osa 5: Alopesia
Osa 6: Eryteema – vesikkelit - haavaumat
Osa 7: Pododermatiitti

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

12.00 Ilmoittautuminen ja lounas
13.00 Ihotautipotilaan diagnostiikka
14.00 Ihonäytteiden tulkinta
15.00 Iltapäiväkahvi
15.30 Ihotautien diagnostiikkaan ja tulkintaan liittyviä tapauksia, osa1
16:15 Ihotautien diagnostiikkaan ja tulkintaan liittyviä tapauksia, osa 2
17.00 Ohjelma päättyy


Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, CertVD, DipECVD, EBVS® European Specialist in Veterinary Dermatology Kirsti Schildt, Aures Iho- ja korvaeläinlääkärit ja Adnexa eläinlääkärit Oy

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, DipECVD, EBVS® European Specialist in Veterinary Dermatology, KTM Riitta Seppänen, Helsingin yliopisto, Evidensia Tammisto ja Adnexa eläinlääkärit Oy

Hinta on 290 euroa ilmoittauduttaessa viimeistään 16.9.2024. Hinta 17.9.2024 eteenpäin on 350 euroa.

Webinaariosallistujien kohdalla saman työnantajan ja toimipisteen 2. ja sitä seuraavat osallistujat 30 % alennuksella. Syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: DERM1

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Huomaathan, että arvonlisävero nousee 1.9.2024 alkaen, ja sitä sovelletaan syksyn koulutusten laskutuksessa aina tapahtuman ajankohdan mukaan riippumatta ilmoittautumishetkellä voimassa olleesta arvonlisäverosta. Mikäli osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta, hintaan sovelletaan maksuhetkellä voimassa olevaa arvonlisäveroa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, peruutuskuluina veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje