Eläinlääkärin verotus

04.03.2023 - 04.03.2023
Hotelli Helka

| Pohjoinen Rautatienkatu 23, 00100 Helsinki


Kohderyhmä:                     
Eläinlääketieteen opiskelijat (6. kurssi), jotka tekevät ensimmäisen kerran ammatinharjoittajan veroilmoituksen sekä veroilmoituksen tekemisen perusteista kiinnostuneet eläinlääkärit.

Ilmoittautuminen alkaa 7.12.2022 kello 12 ja päättyy  31.1.2023 kello 24.

Koulutus järjestetään ainoastaan lähiopetuksena.

Järjestäjä:
Fennovet Oy Suomen Eläinlääkäriliiton toimeksiannosta.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710

Lauantai 4.3.
Eläinlääkärin verotus

9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10.00 Ammatinharjoittajan veroilmoitus

12.00 Lounas

13.00 Ammatinharjoittajan veroilmoitus

14.00 Kahvi

14.30 – 15.30 Ammatinharjoittajan veroilmoitus


Marjo Salin, Veronmaksajain Keskusliitto ry

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille hinta on 380 euroa. Muille hinta on 456 euroa. Eläinlääkäriliiton opiskelijajäsenille 6. kurssilaisten kohdalla kurssille osallistuminen on maksutonta kerran per päivä. Ei-jäsen opiskelijoiden tai jäsen opiskelijoiden uusintaosallistuminen maksaa 85 euroa/päivä.

Hinta sisältää ohjelman, koulutusmateriaalin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Laskutuslisä on 10 euroa. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje