Eläinten kipu, ITSENÄINEN OPISKELU

01.01.2022 - 31.12.2022
Verkkokoulutus

Kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu kaikille eläinten kivusta kiinnostuneille.

Koulutuksen esittely:
Verkkokoulutuksen tavoitteena on oppia eläinten kivusta ja kivun kokemisesta. Pääset pohtimaan kivun vaikutusta eläinten käyttäytymiseen, terveyteen ja hyvinvointiin. Saat tietoa siitä, mitä kipu on ja mitä tapahtuu eläimen elimistössä sen kokiessa kipua. Opit tunnistamaan kivun aiheuttamia muutoksia eläimen ilmeissä, eleissä ja käyttäytymisessä. Opit ymmärtämään myös sitä, kuinka kipu vaikuttaa eläimen hyvinvointiin ja elämänlaatuun.

Oppimateriaali on jaettu kolmeen teemaan:
1. Mitä kipu on?
2. Eläinten kivun tunnistaminen
3. Kipu ja eläimen elämänlaatu

Koulutus koostuu oppimisympäristöstä löytyvästä oppimateriaalista, luentotallenteista sekä oppimista tukevista kyselyistä.

Verkkokoulutus on tarkoitettu omatoimiseen ja itsenäiseen opiskeluun. Tarpeen mukaan teknistä apua on tietysti tarjolla, mutta asiasisältöön liittyvää kouluttajan tukea koulutukseen ei kuulu.

Voit ilmoittautua mukaan ja aloittaa opiskelun milloin vain. Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset verkko-oppimisalustalle pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Verkkokoulutuksen materiaali on osallistujan käytössä kaksi kuukautta tunnusten saamisesta laskien.

 

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Verkkokoulutuksen asiasisällön on tuottanut ELT, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen Helsingin Yliopistosta.

”Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2007. Väitöskirjani vasikoiden nupoutuskivusta valmistui vuonna 2015 ja kesällä 2016 sain eurooppalaisen eläinlääkäreiden erikoistumistutkinnon eläinten hyvinvoinnin, etiikan ja lain alalta. Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat vasikoiden ja varsojen alkuhoito ja hyvinvointi sekä nautojen ja hevosten kipu.

Työskentelen maatalousyrittäjänä perheemme lypsykarjatilalla ja meillä on kaksi pientä lasta, Saku ja Asta. Lisäksi tutkin nuorten vasikoiden kipua Helsingin yliopistossa ja opiskelen kolmatta vuotta kivun hoitamista Edinburghin yliopiston lääketieteellisessä koulutusohjelmassa."

65 euroa (sis. alv. 24 %)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje