Johtamiskoulutus eläinlääkäreille, moduuli 1

02.02.2023 - 03.02.2023
GLO Hotel Sello

| Leppävaarankuja 1, 02600 Espoo


Suomen Eläinlääkäriliitto ry tukee jäsentensä osallistumista koulutukseen!

Käytännönläheinen ohjelma, joka soveltuu yhtä lailla yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla toimiville. Valmennusohjelma antaa työkaluja käytännön johtamistyöhön ja oman työyhteisön kehittämiseen ja huipputiimin rakentamiseen. Johtaminen perustuu oman toiminnan ja johtamisen vaikuttimien tuntemiseen

Kokonaisuus rakentuu kolmen moduulin sekä ennakko- ja välitehtävien varaan. Itse valmennuspäivät toteutetaan pitkälti yhteistoiminnallisen oppimisen kautta hyödyntäen erilaisia malleja, viitekehyksiä ja työkaluja. Moduulien välissä osallistujat tutustuvat johtamisen kirjallisuuteen, reflektoivat omaa esimiestyötään sekä ratkovat johtamisen haasteita.

Valmennuskokonaisuuden lopullinen sisältö rakentuu osallistujien omien tarpeiden ja haasteiden mukaan. Ohjelma soveltuu erityisesti esimieskokemusta jo omaaville, mutta myös esimiestehtäviin siirtyvä henkilö hyötyy valmennuksesta.

HUOM!
Osallistujan tulee osallistua kaikkiin kolmeen koulutusmoduuliin (2.-3.2.2023, 20.-21.4.2023, 25.5.2023) ja sitoutua ennakko- ja välitehtäviin.

 

Kohderyhmä:
Eläinlääkärit. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat etusijalla koulutukseen. Rajoitettu osallistujamäärä.

Kouluttaja:                       
Pekko Nieminen, Ave Group Oy

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen kaikkiin kolmeen moduuliin tapahtuu yhdellä kertaa moduulin 1 verkkotapahtuman kautta. Rajoitettu osallistujamäärä. Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet ovat etusijalla koulutukseen. Jäsenten ilmoittautuminen aukeaa 1.11.2022. Ei-jäsenten ilmoittautuminen aukeaa 1.12.2022, jos paikkoja on vielä vapaana.

Majoitus:
Osallistujille on varattu majoituskiintiö GLO Hotel Sellosta. Jokainen majoitusta tarvitseva voi varata ja maksaa huoneen itse hotellin verkkosivuilla käyttäen alla olevia varauskoodeja.

PROFENNOVET2 1.-5.2.2023
PROFENNOVET4 19.-23.4.2023
PROFENNOVET5 24.-28.5.2023

Koodilla voi varata majoitusta yllä olevan ajankohdan välillä. Huomioithan, että tunnus toimii vain Kämp Collection Hotelsien nettisivuilla ja että etuhinta muuttuu varaustilanteen mukaan. Tunnuksen lisäksi varaajan tulee ilmoittaa tulo- ja lähtöpäivä, majoittujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä luottokortin tiedot varauksen takaamiseksi. Varauskoodi antaa kahta eri etuhintaa. Joustavalla tapahtumahinnalla varatut huoneet on mahdollista peruuttaa 72 tuntia ennen saapumista. Ennakkovaraajan hinta tulee maksettavaksi varauksen yhteydessä, ja näissä varauksissa ei ole mahdollisuutta kuluttomaan peruutukseen.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli (outi.halli@fennovet.fi, 050-4005710)

Moduuli 1: Johtamisen perusta
2.-3.2.2023
 

Ennen moduulia:
Osallistuja tekee oman toiminnan kuvauksen lisäksi EverythingDISC-työkaluun perustuvan oman johtamisen arvioinnin, joka sisältää oman toimintatyylin lisäksi erinomaisen johtamistyöskentelyn osa-alueet.
 

Ohjelma

Torstai 2.2.

Aamukahvi 9.30
Koulutus 10.00 -17.30

Itsetuntemus
Erinomaisen johtamisen viitekehys
Työyhteisön yhteinen pelikenttä
Erilaisuus työyhteisön voimavarana

Lounas 12.30
Iltapäiväkahvi 15.00
Muut tauot tilanteen mukaan

Perjantai 3.2.

Aamiainen 8.00
Koulutus 8.30 – 15.00

Huipputiimin rakentaminen
Oman toiminnan kehittäminen
Kehittymissuunnitelman laatiminen

Lounas 11.30
Iltapäiväkahvit 13.30
Muut tauot tilanteen mukaan


Pekko Nieminen
Partner, Ave Group Oy

Palveluksessasi jos uskot, että organisaation kulttuuri on toimintasi merkittävin kilpailuetu.

Olen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva henkilö ja omaan energisen ja innostavan tavan haastaa ja kehittää. Olen käytännönläheinen toimija ja haluan päästä asioiden ytimeen ja ymmärtää miksi asioita tehdään ja mihin niillä pyritään. Olennaisen kokonaisuuden hahmottaminen on vahvuuteni. En usko sattumiin vaan kehittyminen ja menestys tulee itsensä likoon laittamisen ja määrätietoisen tekemisen seurauksena. Usein haastavinta on luopua omista uskomuksistaan ja vanhoista, hyvistäkin, käytänteistä. Itseäni inspiroi ja motivoi ihmisten ja organisaatioiden eteenpäin vieminen.

Ennen nykyistä organisaatioiden kehittämisen uraa työskentelin 10 vuoden ajan kansainvälisissä tehtävissä. Sain olla muun muassa perustamassa uusia liiketoimintoja ja ulkomaisia tytäryhtiöitä. Koulutukseni on konetekniikan DI. Diplomityöni tein kuitenkin Työpsykologian ja johtamisen laitokselle palkitsemisjärjestelmistä. Työn ohessa olen hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden sekä Näyttötutkintomestari ja Hyväksytty hallitusjäsen -tutkinnot.

Organisaatioiden, osaamisen ja henkilöstön kehittämistä olen tehnyt vuodesta 2009 kaikilla organisaation tasoilla. Olen ollut luomassa lukuisia yritysvalmennuskokonaisuuksia sekä toiminut useita vuosia tutkintovastaavana johtamisen-, yritysjohtamisen ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnoissa. Minulla on ollut etuoikeus toimia satojen erilaisten organisaatioiden ja tuhansien ihmisten kanssa kymmenissä eri maissa ja kulttuureissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Jokaisen kohtaamisen, tilanteen ja kysymyksen myötä olen huomannut, kuinka paljon itselläni on vielä opittavaa.

Akut latautuvat amerikkalaisen vaimoni ja kuuden lapsemme kanssa. Löytyypä kotoa lisäksi muutama lammas juuri syntyneiden karitsoiden kera, kaneja ja kissa. Harrastuksiani on remontointi ja liikunta. Yöpöydältäni löytyy aina kirjoja. Elämän arvoni voi tiivistää ytimekkäästi: koti, usko ja isänmaa. 

 

 

SELL ry:n jäsenten hinta on 1250 euroa sisältäen kolme koulutusmoduulia sekä ennakko- ja välitehtävät ilmoittauduttaessa viimeistään 31.12.2022. Hinta 1.1.2023 eteenpäin on 1500 euroa.

Ei jäsenten hinta on 1750 euroa sisältäen kolme koulutusmoduulia sekä ennakko- ja välitehtävät ilmoittauduttaessa viimeistään 31.12.2022. Hinta 1.1.2023 eteenpäin on 2100 euroa.

Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje