Koiran ja kissan hammashoito, käytännön harjoitukset: Röntgenkuvien otto, hammastarkastus, puhdistus ja poistot

27.01.2023 - 29.01.2023
EHYT-talo

| Maorlantie 1, 24800 Halikko


Tule harjoittelemaan kouluttajien ohjauksella koiran ja kissan hampaiden hoidon perusteita!

Miksi? Opettelemalla tekemään kunnolla perushoidon (hammastarkastus, röntgenkuvaus, puhdistus ja leikkaukselliset poistot) saat hoidettua 80-90% hammaspotilaista. Keskivertoklinikalla potilaat ovat jo olemassa, koska kaikki koirat ja kissat tarvitsevat hammashoitoa jossain elämänsä vaiheessa. Investointi jatkokouluttautumiseen hammashoitojen osalta maksaa siis itsensä monin verroin takaisin.

Tilaisuus on suunnattu eläinlääkärille, jotka ovat osallistuneet Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito -verkkokoulutukseen tai eläinlääkäreille, jotka haluavat kerrata käymänsä Koiran ja kissan hammashoito: Käytännön perusteet -koulutuksen harjoitukset (koulutus ollut tällä nimellä vuoteen 2019 asti). Käytännön harjoitukset ovat erillinen koulutustapahtuma erillisellä osallistumismaksullaan, eivätkä ne siis sisälly teoriakurssin hintaan.

 

Jos sinulla on teoriaosuus vielä suorittamatta, ehdit vielä suorittamaan verkkokoulutuksen omatoimisesti päästäksesi mukaan käytännön harjoituksiin. Ilmoittautuminen verkkokurssille tästä.


Harjoitukset tehdään pienryhmissä pareittain. Viikonloppuna 12 tunnin ajan harjoitellaan hammasröntgenkuvausta, hammastarkastusta, hammaskiven ja plakin poistoa, hampaiden kiillotusta sekä hampaiden poistoja. Kurssin sisältö on  sama kuin 1.-3.4.2022 harjoitusviikonlopussa. Ennen harjoituksia osallistujien on hyvä kerrata itsenäisesti pään ja hampaiden anatomia. Kurssille mahtuu enintään 24 osallistujaa.

Harjoitukset toteutetaan yhteistyössä Anidentin ja Vetmanin kanssa. Luupit harjoituksiin osallistujille tarjoaa Merident.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818

Majoitus: Kurssipaikan lähellä oleva hotelli Fjalar tarjoaa majoitusta osallistujille tarjoushinnoin.
Kun varaat huoneen suoraan Hotel Fjalarin varausjärjestelmästä (www.fjalar.fi), yrityskoodilla VETMAN tulee esille sopimushinnat single 119€/vrk ja double 139€/vrk (näihin hintoihin sis. aamupala). Näistä sopimushinnoista saa vielä Early Bird-edun -10% kun teet varauksen viimeistään 20pv ennen koulutuksen aloituspäivää. Etu tulee automaattisesti näkyviin yrityskoodia käyttämällä. Etua ei ole tarjolla muissa ulkoisissa varauskanavissa.

Hotelli on kiinni tammikuun (koulutuksen ajankohtaa lukuunottamatta), joten varaukset kannattaa tehdä sähköisen varausjärjestelmän kautta. Lisätietoa voi tarvittaessa kysyä sähköpostitse info@fjalar.fi

HOTEL FJALAR
Rinteentie 5, 24240 Salo
www.fjalar.fi
info@fjalar.fi

 

OHJELMA

Perjantai

16.00 – 17.00   Ilmoittautuminen, Luuppi-info ja luuppien sovitusta / Merident
17.00 – 18.00    Ruokailu, luuppien sovitusta
18.00 – 19.00    Ohjeistus harjoitusten suorittamisesta. Kysymyksiä ja keskustelua aiheesta / Niina Luotonen
19.00 – 19.30    Laiteinfo / Vetman Oy                                          

Lauantai
 
09.00 – 13.15    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko
13.15 – 14.15    Lounas
14.15 – 18.30    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko

Sunnuntai
 
09.00 – 13.15    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko
13.15 – 14.00    Lounas
14.00 – 15.00    Yhteenveto harjoituksista. Keskustelua ja  kysymyksiä
15.00 –              Merident – mitoitukset, kysymykset, tilaukset

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, DAVDC, DEVDC, EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry Niina Luotonen
ELL, pieneläinsairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Laura Lönnberg ja
ELL, Resident in Veterinary Dentistry Senni Vesterinen Eläinlääkäriasema Anidentista

Eläinlääkäriliiton jäsenet: 1825,00 euroa + alv 24 % ilmoittauduttaessa 21.12.2022 mennessä. Hinta 22.12. alkaen 2190,00 euroa + alv 24%

Ei jäsenet: 2190,00 euroa + alv 24 % ilmoittauduttaessa 21.12.2022 mennessä. Hinta 22.12.2022 alkaen 2628,00 euroa + alv 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje