Koiran ja kissan hammashoito, käytännön harjoitukset: Röntgenkuvien otto, hammastarkastus, puhdistus ja poistot

08.09.2023 - 10.09.2023
EHYT-talo

| Maorlantie 1, 24800 Halikko


Tule harjoittelemaan kouluttajien ohjauksella koiran ja kissan hampaiden hoidon perusteita!

Miksi? Opettelemalla tekemään kunnolla perushoidon (hammastarkastus, röntgenkuvaus, puhdistus ja leikkaukselliset poistot) saat hoidettua 80-90% hammaspotilaista. Keskivertoklinikalla potilaat ovat jo olemassa, koska kaikki koirat ja kissat tarvitsevat hammashoitoa jossain elämänsä vaiheessa. Investointi jatkokouluttautumiseen hammashoitojen osalta maksaa siis itsensä monin verroin takaisin.

Tilaisuus on suunnattu eläinlääkäreille, jotka ovat osallistuneet Suun ja hampaiden anatomia ja patologia, hammaspotilaan perushoito -verkkokoulutukseen, tai eläinlääkäreille, jotka haluavat kerrata käymänsä Koiran ja kissan hammashoito: Käytännön perusteet -koulutuksen harjoitukset (koulutus ollut tällä nimellä vuoteen 2019 asti). Käytännön harjoitukset ovat erillinen koulutustapahtuma erillisellä osallistumismaksullaan, eivätkä ne siis sisälly verkkokoulutuksen hintaan. 

 


Harjoitukset tehdään pienryhmissä pareittain. Viikonloppuna 12 tunnin ajan harjoitellaan ohjatusti hammasröntgenkuvausta, hammastarkastusta, hammaskiven ja plakin poistoa, hampaiden kiillotusta sekä hampaiden poistoja.

Huom! Tarvitset koulutusta varten omat luksaattorit (koot 1, 2, 3 ja 5mm; esim Swedish luxator tai niiden puuttuessa LM:n luksaattorit Liftout tai SlimLift). Muut välineet harjoituksia varten tarjotaan koulutuspaikan puolesta.
Ennen harjoituksia osallistujien on hyvä kerrata itsenäisesti pään ja hampaiden anatomia. Koulutukseen mahtuu enintään 24 osallistujaa.

Harjoitukset toteutetaan yhteistyössä MeridentinAnidentin ja Vetmanin kanssa. Luupit harjoituksiin osallistujille tarjoaa Merident.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818

 

OHJELMA

Perjantai

16.00 – 17.00    Ilmoittautuminen, luuppi-info ja luuppien sovitus / Merident
17.00 – 18.00    Ruokailu, luuppien sovitus jatkuu
18.00 – 19.00    Ohjeistus harjoitusten suorittamisesta / Niina Luotonen
19.00 – 19.30    Laiteinfo / Vetman Oy

Lauantai

09.00 – 13.15    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko
13.15 – 14.15    Lounas
14.15 – 18.30    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko

Sunnuntai
 
09.00 – 13.15    Käytännön harjoituksia (4 t), välissä kahvitauko
13.15 – 14.00    Lounas
14.00 – 15.00    Yhteenveto harjoituksista, kysymyksiä / Niina Luotonen
                          Luuppien mitoitukset, kysymykset, tilaukset / Merident


ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of American Veterinary Dental College (DAVDC), Diplomate of European Veterinary Dental College (DEVDC), EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry, Board Certified Veterinary Dentist TM Niina Luotonen

ELL, pieneläinsairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Laura Lönnberg

ELL, Resident in Veterinary Dentistry Senni Vesterinen

Eläinlääkäriasema Anidentista

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenet: 2030 euroa + alv 24 %

Muut eläinlääkärit: 2436 euroa + alv 24 %

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje