Koiran ja kissan hammashoito: Pinnoitukset ja paikkaukset

07.09.2024 - 07.09.2024
EHYT-talo

| Maorlantie 1, 24800 Halikko


Ilmoittautuminen koulutukseen ei ole vielä auki. Ilmoittautumisen avautumisesta ilmoitetaan uutiskirjeellä sähköpostitse, Fennovetin uutiskirjeen voi tilata täältä.

Kohderyhmä:
Tilaisuus on suunnattu eläinlääkäreille, jotka ovat suorittaneet Koiran ja kissan hammashoito -sarjan verkkokoulutuksen ja käytännön harjoitukset tai vaihtoehtoisesti ESAVS tai Accesia Dentistry I -koulutuksen.

Sisältö:
Koulutuksessa tutustutaan pinnoituksissa ja paikkauksissa käytettäviin aineisiin ja välineisiin sekä opitaan milloin pinnoittaminen ja paikkaaminen on tarpeellista. Pinnoittamista ja paikkaamista harjoitellaan käytännössä kouluttajien ohjauksessa. Päivän lopuksi pohditaan osallistujien omatuomia sekä kouluttajien potilastapauksia. 

Koulutukseen on rajattu osallistujamäärä (18 hlö).

Oppimistavoitteet:
Koulutuksen käytyään osallistuja tuntee pinnoituksissa ja paikkauksissa käytettävät aineet ja tarvikkeet, milloin edellä mainitut toimenpiteet ovat tarpeellisia ja kuinka pinnoitukset ja paikkaukset käytännössä suoritetaan. 

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818

Yhteistyökumppanit:
Koulutus toteutetaan yhteistyössä Meridentin, Anidentin ja Vetmanin kanssa. Luupit harjoituksiin osallistujille tarjoaa Merident.

Alustava ohjelma

  8.30 - 9.00   Ilmoittautuminen ja aamukahvi

  9.00 - 10.00  Luento: Pinnoitukset

10.00 - 10.15  Tauko

10.15 - 11.15  Luento: Paikkaukset

11.15 - 11.45  Luuppi-info ja sovitus 

11.45 - 12.45  Lounas

12.45 - 15.15  Käytännön harjoitukset

15.15 - 15.30  Kahvitauko

15.30 - 17.30  Potilastapauksia

ELL, Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Diplomate of American Veterinary Dental College (DAVDC), Diplomate of European Veterinary Dental College (DEVDC), EBVS® Veterinary Specialist in Dentistry, Board Certified Veterinary Dentist TM Niina Luotonen

ELL, pieneläinsairauksiin erikoistuva eläinlääkäri Laura Lönnberg

ELL, Resident in Veterinary Dentistry Senni Vesterinen

Eläinlääkäriasema Anidentista

Hinta julkaistaan ilmoittautumisen avautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje