Koiran ja kissan hampaiden röntgenkuvaus hoitajille: teoria ja käytännön harjoitukset

15.10.2022 - 15.10.2022
Plandent

| Asentajankatu 6, 00880 Helsinki


Kohderyhmä:
Eläintenhoitajat, joiden tarvitsee työssään ottaa hammasröntgenkuvia. Koulutukseen mahtuu korkeintaan 24 osallistujaa.

Nyt on tilaisuus päästä harjoittelemaan hammasröntgenkuvien ottamista käytännössä!

Päivä aloitetaan aiheeseen perehdyttävällä teorialuennolla, mutta pääpaino on käytännön harjoituksissa, joita tehdään koko iltapäivä korkeintaan 8 osallistujan pienryhmissä. Koulutus on lähtökohtaisesti perustasoinen, mutta siihen voivat osallistua myös sellaiset hoitajat, joilla on aikaisempaakin kokemusta, koska osallistujat pyritään jakamaan pienryhmiin osaamisen mukaan.

Koulutukseen 1.9.2022 mennessä ilmoittautuvat osallistujat voivat esittää toiveita käytännön harjoituksissa käsiteltävistä kuvaustekniikoista tai pyytää vinkkejä mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Tähän tarkoitukseen on varattu tila ilmoittautumislomakkeella, ja toiveita otetaan huomioon harjoitusten suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan.

---

Tapahtuman yhteistyökumppani:

 

8.30-9.00   Saapuminen ja aamukahvi
9.00-9.30     Plandentin tervetulotoivotus
9.30-10.30     Teorialuento - Niina Luotonen
10.30-10.45     Jaloittelutauko
10.45-11.45     Teorialuento jatkuu
11.45-12.45     Lounas
12.45-14.45     Käytännön harjoitukset pienryhmissä
14.45-15.00     Iltapäiväkahvi
15.00-16.00     Käytännön harjoitukset pienryhmissä

 

ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, DAVDC, DEVDC Niina Luotonen, Eläinlääkäriasema Anident

ELL Laura Lönnberg (erikoistumassa pieneläinsairauksiin), Eläinlääkäriasema Anident

ELL Senni Vesterinen (erikoistumassa pieneläinten hammashoitoihin), Eläinlääkäriasema Anident

 

Osallistumismaksu on 325 euroa ilmoittauduttaessa 1.9.2022 mennessä ja vastaavasti 390 euroa ilmoittauduttaessa 2.9.2022 alkaen. Huomaathan, että viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on 29.9.2022.

Laskutuslisä on 10 euroa laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje