Kollegaklubi: Asiakaskohtaamisesta eläinlääkäreille ja hoitajille

26.01.2023 - 26.01.2023
Webinaari

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että kyllä ne eläimet hoitaisi, mutta kuinka omistajan kohtaisi parhain päin ja ymmärtäen, puolin ja toisin? Tule kuuntelemaan Vuoden eläinlääkäriksi yhdessä puolisonsa kanssa vuonna 2021 valitun ja ymmärrettävää someviestintää toteuttavan Suvi Heinolan alustusta aiheesta ja vaihtamaan ajatuksia kollegojen kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu eläinlääkäreille ja hoitajille sekä näiden alojen opiskelijoille.

Osallistujat voivat jakaa itseään pohdituttaneita tapauksia aiheeseen liittyen ennen Kollegaklubia. Sähköpostitse saapuvassa ilmoittautumisvahvistuksessa on linkki anonyymiin kyselyyn omien kokemusten kertomista varten. Vastauksista valitaan sopivia tapauksia yhdessä pohdittavaksi klubin aikana. Lähetäthän vastauksesi 15.1.2023 mennessä, jotta ehdimme käydä tapaukset läpi ennen tapahtumaa.

 

Kollegaklubin suoratoisto järjestetään iltawebinaarina kello 18.00-20.00 käyttäen Zoomia. Huomaathan, että tätä webinaaria ei tallenneta, joten sitä ei ole mahdollista katsoa jälkikäteen. Ilmoittautuminen päättyy tapahtumapäivänä kello 17.45.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Kaisa Mikkonen, kaisa.mikkonen@fennovet.fi, +358 9 7745 4818


Etu Fennovetin uutiskirjeen uusille ja vanhoille tilaajille: Kollegaklubi maksutta!

Kollegaklubi on mahdollisuus tavata kollegoita mutkattomasti etäyhteyden välityksellä. Jokaisessa Kollegaklubissa keskitytään ajankohtaiseen tai pidempäänkin keskustelua herättäneeseen mielenkiintoiseen aiheeseen eläinlääketieteen laajasta kentästä. Mukana on asiantuntija, joka alustaa lyhyesti valitusta aiheesta.

Maksuttomaan osallistumiseen oikeuttava koodi on lähetetty viimeistään 16.1.2023 sähköpostitse niille uutiskirjeen tilaajille, jotka ovat uutiskirjeen tilauksen tai tietojen päivityksen yhteydessä ilmoittaneet olevansa eläinlääkäreitä tai hoitajia. Jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, niin vielä ehdit mukaan, jos tilaat uutiskirjeen 26.1.2023 kello 17.30 mennessä: tilaa uutiskirje tästä >>

 

Klo 18.00 Suvi Heinolan alustus aiheeseen

Noin klo 18.20 Keskustelua, tapausten pohdintaa

Noin klo 20.00 Tilaisuuden päätös

Eläinlääkäri Suvi Heinola, Almavet

30 €, hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Laskutuslisä on 10 euroa laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa.

Jos olet eläinlääkäri tai hoitaja ja tilaat uutiskirjeen tai päivität uutiskirjeen tilaajatietosi 15.1.2023 mennessä, saat sähköpostitse alennuskoodin, jolla pääset ilmoittautumaan 26.1.2023 järjestettävään Kollegaklubiin maksutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje