Laboratoriodiagnostiikkaa: Verenkuvanvalmiste

28.03.2023 - 28.03.2023
EE-talo, Viikki

| Agnes Sjöbergin katu 2 Helsinki


Kurssilla käsitellään verenkuvan valmistamista ja perifeerisen veren morfologiaa. Aamupäivällä on luentoja ja iltapäivällä käytännön harjoittelua. Materiaalina on valmiiksi otettuja verinäytteitä kliinisistä potilaista. Osallistujilla on mahdollisuus tuoda yksi ongelmatapaus (sivelynäyte) mukanaan.

Kurssi on suunnattu lähinnä pieneläinklinikoilla työskenteleville eläintenhoitajille ja eläinlääkäreille. Kurssille otetaan enintään 30 osallistujaa. Kurssille tulevien odotetaan tunnistavan verisolutyypit. Lisäksi toivotaan, että osallistujilla on jonkin verran käytännön kokemusta verenkuvan tarkastelusta.

 

Koulutuksen yhteistyökumppani:

8.30 - 9.00   Ilmoittautuminen

9.00 - 10.00 Verenkuvanvalmiste ja sen laatutekijät, tutkimusteksnikko Merja Ranta

10.00 -10.20 Tauko

10.20 -10.25 Triolab puheenvuoro, tuotespesialisti Heidi Paananen

10.25 - 11.25 Valkosolumorfologiaa (granylosyytit, lymfosyytit, monosyytit), tutkimusteknikko Merja Ranta

11.25 -12.25 Punasolumorfologiaa ja trombosyytit, tutkimusteknikko Merja Ranta

12.25 -13.20 Lounas

13.20 -15.45 Käytännön harjoittelua (verisivelynäytteen tekeminen, mikroskopointia potilastapauksien kera), tutkimusteknikko Merja Ranta ja bioanallyytikko Marjatta Lehtisaari

Tutkimusteknikko Merja Ranta, ELTDK, Helsingin yliopisto

Bioanalyytikko Marjatta Lehtisaari

362 euroa + alv 24 % ilmoittauduttaessa 28.2.2023 mennessä.

434 euroa + alv 24% ilmoittauduttaessa 1.3.2023 alkaen.

Laskutuslisä on 10 euroa laskulla tai verkkolaskulla maksettaessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje