Lypsykarjan hedelmällisyysongelman ratkaiseminen, OSA 1

05.05.2023 - 05.05.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktiikasta kiinnostuneet eläinlääkärit

Kouluttajat:
Tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoidon erikoiseläinlääkäri Iris Kaimio, Emovet Oy
Vanhempi yliopistonlehtori Tuomo Kokkonen, MMTKD, Helsingin yliopisto

Kolmen osan webinaarisarjassa perehdytään lypsykarjan hedelmällisyysongelman ratkaisemiseen.
OSA 1, Hedelmällisyysongelmaan tutustuminen ja tilahavainnot (perjantai 5.5.2023, kello 13.00-15.15), Kaimio
OSA 2, Ruokinta osana hedelmällisyysongelman selvittämistä (perjantai 2.6.2023, kello 13.00-15.15), Kokkonen
OSA 3, Tarkempaa tietoa UÄ tutkimuksilla sekä johtopäätökset ja ratkaisuehdotukset (perjantai 9.6.2023, kello 13.00-15.30), Kaimio

Webinaari on saatavilla tapahtumapäivien suoratoiston lisäksi tallenteena kuukauden ajan suoratoiston tapahtumapäivästä.

Lisätiedot:
Koulutussuunnitteija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

Perjantai 5.5.2023

13.00 Tervetuloa koulutukseen!
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, Fennovet Oy

13.05 Hedelmällisyysongelmaan tutustuminen: Tunnusluvut ja tilanväen haastattelu
Tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoidon erikoiseläinlääkäri Iris Kaimio, Emovet Oy

13.45 Jaloittelutauko

14.00 Havainnot tilalla: Olosuhteet, kiimantarkkailu, ruokinta, käytössä olevat laitteet ja ohjelmistot
Iris Kaimio
15.00-15.15 Kysymyksiä ja keskustelua


Tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoidon erikoiseläinlääkäri Iris Kaimio, Emovet Oy
Vanhempi yliopistonlehtori Tuomo Kokkonen, MMTKD, Helsingin yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 100 euroa ilmoittauduttaessa 6.4.2023 mennessä. Alkaen 7.4. hinta on 120 euroa.

Webinaarissa saman työnantajan ja toimipisteen toinen ja sitä seuraavat osallistujat 30 % alennuksella. Syötä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodi: HEDLISÄ.

Huhtikuussa 2022 järjestetyn Karjaongelmat lypsykarjatilalla -koulutukseen osallistujat saavat osallistumismaksusta 20 % alennuksen. Syötä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodi: HEDKARJA.

Ei-jäsenten hintoja korotetaan 20 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje