Päivitä praktiikkatietosi: Kanipotilas vastaanotolla

11.05.2024 - 11.05.2024
Webinaari

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu eläinlääkäreille, jotka hoitavat kaneja vastaanotollaan ja haluavat päivittää tietojaan niiden yleisimmistä sairauksista ja hoitosuosituksista yleispraktikon näkökulmasta.

Aikaisempi kokemus kanien hoidosta ei ole välttämätöntä, eli koulutus on erinomainen tietopaketti myös opiskelijoille ja valmistuville eläinlääkäreille.

Toteutusmuoto

Koulutus järjestetään webinaarina, jonka tallenne on osallistujien katsottavissa neljä viikkoa tapahtuman jälkeen. 

Sisältö

Koulutus järjestetään webinaarina, luennoitsijana eläinlääkäri Jenni Ranki.

Luentojen aiheet ovat:

 • Kani lemmikkinä, terveydenhoito ja anamnestisesti tärkeät asiat
 • Kanipotilaan diagnostiikka yleisvastaanotolla: yleistutkimus, veri- ja virtsanäytteet, kuvantaminen
 • Kanin ensiapu ja stabilointi, jatkohoitoon lähettäminen
 • Yleisimpia sairauksia ajanvarauspotilailla
 • Yleisimpiä sairauksia päivystyspotilailla

Oppimistavoitteet

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on ajantasainen tieto kanipotilaan tutkimisesta ja hoitosuosituksista. Koulutuksen sisältö on suunniteltu tukemaan kanien kanssa työskentelyä yleisvastaanotolla ja päivystyksessä.

Opintopisteet

Koulutuksen laajuus on 0,5 opintopistettä. Osallistumistodistus opintopisteineen toimitetaan palautekyselyyn vastanneille koulutuksen jälkeen.


Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Ida-Maria Kouvo
puh. 045 728 59 65
ida-maria.kouvo@fennovet.fi

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Jenni Ranki

Ensimmäinen hintaporras 15.4. mennessä (hintaporrasta on jatkettu 5.4.)

 • Eläinlääkäriliiton jäsenet 390 € + alv 24 %
 • Muut osallistujat 468 € + alv 24 %

Toinen hintaporras 16.4.-10.5.

 • Eläinlääkäriliiton jäsenet 468 €+ alv 24 %
 • Muut osallistujat 562 € + alv 24 %

Laskutuslisä 10 euroa +alv 24 %

Alennuskoodilla KANIALE30 30 % alennus osallistumismaksusta:

 • Eläinlääketieteen opiskelijoille (etu on voimassa 5.4.-15.4.)
 • Saman työnantajan toinen ja sitä seuraavat osallistujat saavat 30 % alennuksen osallistumismaksusta

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje