Päivitä praktiikkatietosi: Naudan etumahojen salat ja sairaudet, OSA 2

06.10.2022 - 06.10.2022
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktikot ja muut aiheesta kiinnostuneet eläinlääkärit

Kahden iltawebinaarin aikana pohdimme naudan etumahojen normaalia toimintaa ja sairauksia.

Ensimmäisellä luennolla (22.9.) perehdymme etumahojen anatomiaan ja fysiologiaan sekä vasikan pötsin normaaliin kehittymiseen. Pohdimme myös erilaisten pötsipilaantumien syitä, tunnistamista ja hoitamista. Lisäksi keskustelemme siitä, miten metabolista asidoosia ja alkaloosia voidaan hoitaa.

Toisen iltawebinaarin (6.10.) aikana keskustelemme erilaisista puhaltumisista sekä niiden hoitamisesta. Pohdimme myös, miten diagnosoida ja hoitaa traumaattista retikuloperitoniittia eli naulaa sekä muita etumahojen vierasesineitä. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja kysymyksille.

Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksella. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa suoratoiston lisäksi neljä viikkoa tapahtumapäivän jälkeen. Lisätietoja Zoomin käytöstä löydät tästä.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

OSA 2

Torstai 6.10.2022

17.00 Puhaltunut nauta: etologia, oireet ja hoitaminen

18.00 Lyhyt tauko

18.15 Traumaattinen retikuloperitoniitti ja muut etumahojen vierasesineet: etiologia, oireet, diagnoosi ja hoitaminen

19.15-19.30 Keskustelua


ELT, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 95 euroa per webinaari ilmoittauduttaessa 26.9.2022 mennessä. Alkaen 27.9.2022 hinnat ovat 115 euroa per webinaari. Saman työnantajan ja toimipisteen toinen ja sitä seuraavat osallistujat saavat 30 % alennuksen.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus. Valitessasi maksutavaksi laskun tai e-laskun, lähetämme laskut 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa. Laskutuslisä on 10 € + alv. 24%.

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan sekä esitysdiat .pdf muodossa.

Saadaksesi saman työnantajan ja toimipisteen toisen ja sitä seuraavan osallistujan alennuksen, syötä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodi ETUMAHATLISA.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen koulutuksen alkamista.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta.  Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan.  Osallistumisen peruminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje