Päivitä praktiikkatietosi: Naudan juoksutusmahan sairaudet

19.01.2023 - 19.01.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktikot ja muut aiheesta kiinnostuneet eläinlääkärit

Iltawebinaarin aikana pohdimme aikuisen naudan juoksutusmahan normaalia toimintaa ja sairauksia. Perehdymme juoksutusmahan anatomiaan ja fysiologiaan sekä pohdimme erilaisten juoksutusmahasairauksien syitä, tunnistamista ja hoitamista. Erityisesti keskitymme juoksutusmahan tyhjenemisen häiriöihin ja pakkautumiseen sekä juoksutusmahan laajentumaan ja kiertymään. Keskustelemme myös metabolisen alkaloosin nestehoidosta sekä juoksutusmahasairauksiin liittyvän kivun hoitamisesta käytännössä. Varaamme myös aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Osallistujien käytössä on verkko-oppimisalusta kesäkuun 2023 loppuun asti. Alustalta löytyy syventävää tietoa aiheesta sekä oppimista tukevia tehtäviä. Oppimisalusta avataan osallistujille torstaina 5.1.2023. Osallistujien on hyvä varata aikaa webinaari-iltaa edeltävälle parille viikolle ennakkotehtävien tekemistä varten yhteensä parin tunnin ajan.

Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksella. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa suoratoiston lisäksi neljä viikkoa tapahtumapäivän jälkeen. Lisätietoja Zoomin käytöstä löydät tästä.

Webinaari on itsenäinen jatko-osa keväällä 2022 pidetylle Naudan mahahaava -webinaarille. Mahahaava-webinaarin tallenteeseen on mahdollista ostaa katseluoikeus. Jos kiinnostuit, kysy lisää sähköpostitse: outi.halli@fennovet.fi.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

17.00  Aikuisen naudan juoksutusmahan normaali rakenne ja toiminta
17.30 Juoksutusmahan sairaudet: etiologia, tunnistaminen ja hoitaminen

18.00 Lyhyt tauko

18.15 Juoksutusmahan sairaudet: hoitaminen

19.15–19.30 Keskustelua


ELT, MSc Clinical Management of Pain, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 115 euroa ilmoittauduttaessa 30.11.2022 mennessä. Alkaen 1.12.2022 hinta on 138 euroa.

Saman työnantajan ja toimipisteen 2. ja sitä seuraavat osallistujat saavat 30 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen, syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: JUOKSUTUSMAHALISA

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan sekä esitysdiat .pdf muodossa. Lisäksi osallistujien käytössä on kesäkuun 2023 loppuun asti verkko-oppimisalusta, josta löytyy syventävää tietoa aiheesta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin koulutusten yleiset peruutus- ja muutosehdot


Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutusta, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, veloitamme 10 % kurssihinnasta peruutuskuluina, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli osallistuminen webinaariin perutaan 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 10 vuorokautta ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje