Päivitä praktiikkatietosi: Naudan suolistosairaudet

27.04.2023 - 27.04.2023
Webinaari

Kohderyhmä:
Nautapraktikot ja muut aiheesta kiinnostuneet eläinlääkärit

Iltawebinaarin aikana pohdimme aikuisen naudan suoliston sairauksia. Perehdymme juoksutusmahan jälkeisen ruuansulatuskavan anatomiaan ja fysiologiaan sekä keskustelemme erilaisten suolistosairauksien syistä, tunnistamisesta ja hoitamisesta. Erityisesti pohdimme suolilaman syitä ja hoitamista sekä umpisuolen asennonmuutosta ja kiertymää. Varaamme myös aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Osallistujien käytössä on verkko-oppimisalusta syyskuun 2023 loppuun asti. Alustalta löytyy syventävää tietoa aiheesta sekä oppimista tukevia tehtäviä. Esimerkiksi, alustalta on ladattavissa käytännön ohjeet aikuisen naudan verensiirtoon ja nestehoitoon. Oppimisalusta avataan osallistujille torstaina 13.4.2023. Osallistujien on hyvä varata aikaa webinaari-iltaa edeltävälle parille viikolle ennakkotehtävien tekemistä varten yhteensä parin tunnin ajan.

 

Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksella. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa suoratoiston lisäksi neljä viikkoa tapahtumapäivän jälkeen. Lisätietoja Zoomin käytöstä löydät tästä.

Webinaari on itsenäinen jatko-osa keväällä 2022 alkaneelle naudan ruoansulatuskanavan toimintaa ja sairauksia käsittelevälle webinaarisarjalle. Aiempien webinaarien tallenteisiin on mahdollista ostaa katseluoikeus. Jos kiinnostuit, kysy lisää sähköpostitse: outi.halli@fennovet.fi.

Lisätiedot:
Koulutussuunnittelija Outi Hälli, outi.halli@fennovet.fi, 0504005710.

17.00  Aikuisen naudan suoliston normaali rakenne ja toiminta
17.30 Suolistosairaudet: etiologia, tunnistaminen ja hoitaminen

18.00 Lyhyt tauko

18.15 Suolistosairaudet: hoitaminen

19.15–19.30 Keskustelua


ELT, MSc Clinical Management of Pain, Dipl. ECAWBM-WSEL Ann-Helena Hokkanen, Helsingin Yliopisto

Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenille 115 euroa ilmoittauduttaessa 31.3.2023 mennessä. Alkaen 1.4.2023 hinta on 138 euroa.

Saman työnantajan ja toimipisteen 2. ja sitä seuraavat osallistujat saavat 30 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen, syötä ilmoittautuessasi alennuskoodi: SUOLISTOLISA

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ei-jäsenten hintaan lisätään 20 % korotus.

Hinta sisältää webinaarin suoratoiston, tallenteen katseluoikeuden neljän viikon ajan sekä esitysdiat .pdf muodossa. Lisäksi osallistujien käytössä on syyskuun 2023 loppuun asti verkko-oppimisalusta, josta löytyy syventävää tietoa aiheesta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu

Fennovetin yleiset peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Ilmoittautuessasi koulutuksiin hyväksyt peruutus- ja muutosehdot.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Fennovetille ennen kirjautumistunnusten ja/tai koulutusmateriaalien toimittamista tai koulutuksen alkamista, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Lähiopetus

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitamme vain 10 % koulutuksen hinnasta.

Verkko-oppimisympäristö

Yli 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Webinaari

Jos osallistuminen perutaan vähintään 15 vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa, peruutuskuluina veloitetaan 10 % koulutuksen hinnasta, mutta aina vähintään 10 euroa. Mikäli peruutus tehdään 10-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, peritään koulutuksen hinnasta 50 %. Alle 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista tehdyistä peruutuksista koulutuksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistumisen peruminen tai osallistujan vaihtaminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun kirjautumistunnukset ja/tai koulutusmateriaalia on toimitettu osallistujalle.

Järjestäjän peruuttamat koulutukset

Mikäli koulutus joudutaan peruuttamaan, palautamme jo maksetut osallistumismaksut. Muita osallistujalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja, kuten hotelli- ja matkakuluja, emme korvaa. Päätös mahdollisesta peruutuksesta vähäisen osallistujamäärän vuoksi pyritään tekemään viimeistään 30 vuorokautta ennen lähiopetuskoulutuksen alkamista ja viimeistään viikkoa ennen webinaaria. Tämän jälkeen koulutus peruutetaan ainoastaan pakottavista, Fennovetista riippumattomista syistä.

Uutiskirje